Sen lisäksi, että uuden Grand Theft Auto -pelin kehitys on nyt virallisesti vahvistettu (klik), tekevät Grand Theft Auto V ja Grand Theft Auto Online tuloaan uusille alustoille ensi kuussa.

Avoimen maailman rymistelyt saadaan PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -konsoleille päivämäärällä 15.3. Kyseessä on jo kolmas konsolisukupolvi, jolla pelaajat pääsevät tutkimaan Los Santosin maailmaa.

PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -konsoleille julkaistavat versiot tuovat mukanaan tukun uutta. Ulkoasua parannellaan muun muassa grafiikkamoodeilla, joiden avulla resoluutio nostetaan parhaimmillaan 4K-tarkkuuteen ja ruudunpäivitys aina 60 fps -tasolle asti. Tekstuureja sekä piirtoetäisyyttä kohennetaan, minkä lisäksi HDR- ja säteenseuranta-asetuksia (ray tracing) tuodaan tarjolle. Teknisellä puolella luvassa on nopeampia latausaikoja, 3D-ääntä ja alustakohtaisia ominaisuuksia kuten PlayStation 5 -ohjaimen tukemaa haptista tärinää.

PlayStation 4- ja Xbox One -pelaajat voivat siirtää tarinatilan tallennuksensa sekä GTA Onlinen hahmonsa suoraan uudemmalle raudalle kertaluontoisesti.

Tarinamoodista irrallinen, oma itsenäinen Grand Theft Auto Online -julkaisunsa saapuu myös myyntiin kummallekin alustalle. PlayStation 5 -pelaajat voivat pelata kyseistä nimikettä ilmaiseksi ensimmäisen kolmen kuukauden ajan.

Lue myös:

Kirjaudu kommentoidaksesi

Pelikeskustelu