Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kojima Productionsin mielipiteitä jakanut fiilistelymatka Death Stranding saapuu huomenna PC:n Game Passiin.

Vaikkei Death Stranding olekaan ensimmäinen PlayStation-kehittäjän peli Xboxilla, voidaan tapahtumaa pitää jonkinlaisena vedenjakajahetkenä. Hideo Kojiman luotsaaman studion teos kun on kokonaisuudessaan Sony Interactive Entertainmentin rahoittama ja markkinoima, joskin PC:n puolella julkaisusta huolehti Sonyn sijaan 505 Games. Lisäksi projekti on toteutettu PlayStationin alaisuudessa toimivan Guerrilla Gamesin Decima-pelimoottorilla, joten konepellin allakin pöhisee todennäköisesti Sonyn rahoittamaa teknologiaa.

Sony Interactive Entertainment omistaa rahoituksen johdosta myös Death Strandingin immateriaalioikeudet, joten jakelun siirtyminen Xboxin palvelun puolelle on herättänyt kysymysmerkkejä. Sonyn tiedottaja kommentoi tilannetta Push Square -verkkosivustolle seuraavasti:

"Death Strandingin PC-julkaisuun liittyvät yksityiskohdat ovat Kojima Productionsin ja 505 Gamesin hallinnoimia. SIE:llä ei ole ollut osaa eikä arpaa tässä toiminnassa."

Death Stranding julkaistiin alun perin PlayStation 4:lle vuonna 2019 ja PC:lle seuraavana vuonna. Teos sai myöhemmin myös ekstratekemisellä ja uusilla ominaisuuksilla päivitetyn version lisänimeltään Director's Cut, joka julkaistiin PC:n ohella PS5:lle. PC:n Game Pass -versio ei ole kuitenkaan tämä tuunattu tapaus, vaan palvelun tilaajat pääsevät testaamaan ainoastaan alkuperäistä näkemystä.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi