Uutisoimme torstaina, että Jack Black on liittynyt Borderlands-elokuvan tähtikaartiin peleistä tutun Claptrap-robotin äänenä. Asia on otettu vastaan enimmäkseen ilolla, mutta peleissä hahmoa esittävälle miehelle uutinen oli katkera pettymys.

Pyörän päällä rullaavaa Claptrapia peleissä ääninäyttelevän Jim Forondan Twitter-viesti kertoo harmituksesta.

"En voi valehdella - se on murskaava pettymys. Olin ajatellut mahdollisuutta olla elokuvassa vuosien ajan. Rakastan Borderlandsia. Rakastan Claptrapia. On ehdoton ilo olla hänen äänensä peleissä. Onnittelut, Jack Black, tiedän, että myös sinun täytyy rakastaa häntä. Pidäthän hänestä hyvää huolta", kuuluu viesti kokonaisuudessaan.

Foronda kertoo toisessa twiitissä saaneensa tiedon Claptrapin ääninäyttelijästä Twitterin kautta. Hän myös kehottaa olemaan suuttumatta pelien takana olevalle Gearbox Software -studiolle, sillä "tätä näytteleminen juuri on - joskus asiat eivät toteudu".

Foronda on ääninäytellyt Claptrapia Borderlands 3:ssa, mitä ennen peltiheikki puhui David Eddingsin äänellä.

Blackin lisäksi filmissä on mukana muitakin isoja nimiä. Elokuva-alan palkintoja pokannut Cate Blanchett nähdään Lilithin roolissa, Kevin Hart Roland-soturin saapikkaissa ja Jamie Lee Curtis Tannis-arkeologina.

Borderlands-rainan ohjaa muun muassa kaksi Hostel-filmiä ja vuoden 2018 Death Wishin ohjannut Eli Roth.

Mikäli pelisarja on vieraampi, voi parempaa käsitystä hakea vaikka seuraavien nimikkeiden arvosteluista:

Kirjaudu kommentoidaksesi

Henkilö: