KonsoliFIN hakee uutistoimittajia (päivitetty)

Pitkän ja hartaan hakuprosessin myötä KonsoliFINin kirjava ylläpito sai uutta verta, kun keskustelualueen puolelta tutut nimimerkit Foeman ja RauskuS hyppäävät mukaan vahvistamaan Xbox-uutisointia. Keväinen sisällöntuottajien haku on silti edelleen voimassa. Koskaan ei ole liian myöhäistä jättää hakemusta ja lunastaa paikkaansa maanmainiossa KonsoliFINin ylläpidossa. 

KonsoliFIN hakee Xbox-puolelle sisällöntuottajia - tarkemmin sanottuna uutisoijia.

Uutistoimittajilta odotetaan:
- innokkuutta ja aikaa seurata pelimaailman tapahtumia
- innokkuutta ja aikaa kirjoittaa KonsoliFINin Xbox-puolelle aktiivisesti
- hyvä ja selkeä suomen kielen kirjoitustaito
- englannin kielen taitoa, jotta peliuutiset kääntyvät selvälle suomen kielelle

Rahallista palkkiota harrastajavetoinen KonsoliFIN ei voi maksaa. Sen sijaan sivuston ylläpidossa pääsee seuraamaan nopeasti muuttuvaa ja mielenkiintoista pelialaa askeleen lähempää kuin ehkä omin avuin. Uutisoinnin lisäksi hakijoiden on mahdollista edetä tai laajentaa toimintaansa myös muihin tehtäviin, kunhan näytöt ahkeruudesta ja taidosta löytyvät jo plakkarista. Mainittakoon vielä, että moni toimittajan alku on raivannut tiensä KonsoliFINin kautta maksavien pelimedioiden listoille.

Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä kimmo.sjoblom(AT)konsolifin.net ja/tai toimitus(AT)konsolifin.net. Kerro viestissäsi lyhyesti itsestäsi (nimi, ikä, peliharrastushistoriasi). Liitä työnäytteitä - kuten 3-5 esimerkkiuutista - mukaan.

Kysymyksiä voi esittää vaikkapa lähdelinkin takaa löytyvässä keskustelupalstan ketjussa.

Galleria: 

Kommentit

Mainittakoon vielä, että parhaiten jatkopaikkaa voi pedata nimenomaan esimerkkiuutisilla, kun kerran uutistoimittajia haetaan.

Olisin hakenut, jos olis haettu kirjoittelijaa Pleikkari-puolelle.

Execta: Vapaamuotoisia hakemuksia ihan mihin tahansa hommaan otetaan aina vastaan. Jos tuntuu, että rahkeet riittävät, niin ei muuta kuin hakemusta työnäytteineen laittamaan uutisessa mainittuun osoitteeseen. Kerro kuitenkin, millaisesta pestistä haaveilet.

Ja muistakaa panostaa äidinkielelliseen ulkoasuun. Ja kuten Zanis Dust mainitsikin, näytteitä siitä mihin haetaan.

Mietin vain, että kuinka monta onnistunutta peliostosta Foeman onkaan aiheuttanut pelikeskusteluiden lomaan ujutetuilla värikkäillä fiilistelyillään... :)

Ja nyt se on virallista! Thumps up!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi