Lukuisia aallonpohjia kolunneen Sonic-siilin seikkailut ovat taipumassa myös elokuvamuottiin. Nyt projektille on lätkäisty ensi-iltapäivä: marraskuun 15. vuonna 2019.

Niin tosielämän kuvaa kuin digitaalistakin materiaalia yhdistelevä Sonic-raina on saanut peräsimeensä enemmän tai vähemmän nimekästä väkeä. Kenties se tunnetuin projektin parissa hääräilijä on apulaistuottajan pallille istahtava Deadpool-ohjaaja Tim Miller. Millerin apuna nähdään Toby Ascher, Dmitri Johnson sekä Dan Jevons. Ohjaajan rooli on langennut kokopitkän elokuvan parissa debytoivalle Jeff Fowlerille. Varsinaisena tuottajana toimii Neal H. Moritz.

Sonic ehti esiintyä viime vuoden aikana peräti kahden pelin tähtenä. Retrohenkinen Sonic Mania oli joka suhteessa menestyksekäs paluu sinisen siilin alkuaikoihin, kun taas modernimpi Sonic Forces ei onnistunut säväyttämään pelaajia saati kriitikoita. Pelien arvostelut voi lukaista täältä ja täältä.

Myös Sonicin pitkäaikainen kilpailija Mario on saamassa oman animaatioelokuvansa Itse ilkimys -studion toimesta. Projektin tuottajana toimii lisäksi itse Shigeru Miyamoto.

Kirjaudu kommentoidaksesi