Marraskuun PlayStation Plus -tarjonta vakuuttaa

Sony ilmoitti PlayStation Plus -palvelun marraskuun kampanjatuotteet. PlayStation 3 -pelaajille tarjotaan syysiltoihin Konamin hektinen Metal Gear Rising: Revengeance ja Capcomin Remember Me sekä Vitalle Oddworld Strangers Wrath ja MotorStorm RC.

Samalla palvelusta poistuvat PlayStation 3 -pelit Far Cry 3, Mafia 2 ja Spec Ops: The Line sekä käsikonsolipuolelta Street Fighter X Tekken ja Touch My Katamari.

Muutokset astuvat voimaan 23. lokakuuta, joten sitä ennen kannattaa napata poistuvien tuotteiden listalta itseään kiinnostavat nimikkeet talteen.

Galleria: 

Kommentit

No huh huh, remember me meni melkein ostoon hetki sitten. Kannatti näköjään nuukailla, kun nyt sitä saa parilla eurolla plussasta.(päivitys tkhx mieliksi) :) Ihan tajuton palvelu kyllä nykyisellään, ei voi olla kuin tyytyväinen.

Minä en ole vieläkään keksinyt, että mistä sen plussan saa ilmaiseksi. Kerro nyt ihmeessä muillekin, kun tiedät...

Kyllä sä jaksat vinkua TkHX plus-palvelusta, osaatko edes hävetä?

Kyllä, nämä pelit ovat "ilmaisia" jos joka tapauksessa haluaisi käyttää plus-palvelua (kuten esim. minä, pilvitallennus, kaksi konsolia, todella toimivaa). Ja vaikka palvelun ostaisi pelkästään pelien takia, niin 3,33€/kk (kyllä, tarjoushinnat lasketaan kun live-hinnatkin lasketaan aina ulkomaalaisten nettikauppojen mukaan) on aika mitätön summa 20-30 pelistä vuodessa.

XBoxin comes with games on aika mitäänsanomaton tämän tykityksen rinnalla. Itselleni osui 3/4 kohdilleen.Laatua ja tuoreutta. Aika käsittämätöntä.

Eli eipä näköjään Baroniltakaan kovista puheista huolimatta löytynyt plussa-palvelua oikeasti ilmaiseksi. Jokohan kohta joku tulee kehumaan saaneensa Netflixistäkin tuhansia leffoja ilmaiseksi?

Miksi muuten vedit mukaan väkisin ostopalvelun, josta saa pelejä omaksi? Nythän oli kyse Sonyn MAKSULLISESTA vuokrapalvelusta. Onko sinulla jokin pakkomielle Xboxista, kun se pitää vetää mukaan joka keskusteluun?

Kyllä Plus tuon boxin palvelun pesee kymmenen-nolla jo tarjonnallaan. _Ja väliäkö sillä jääkö pelit "omaksi"? Kerran ne pelaa ja uuteen siirtyy, kun tarjontaa on enemmän kuin pelata ehtii. Ei niitä "omaksi" ostettuja digipelejä sen paremmin omaksi saa. Jossain välissä sekä sony, että ms vetää piuhan poikki ja kun kone päästää savut pihalle, niin siinäpä se. Vain muistoja mastercardilla...

MGR ja Remember Me. On kyllä kova tarjonta. Hitto kun ehtis näitä kaikkia vielä pelaamaankin! GTA V ja Last Of Us työn alla, Beyond postilaatikossa ja kovalevyllä viitisen (PS+) peliä odottaa korkkausta... Kaikki pitäis saada kuudessa viikossa PS4:n alta pois.

Uuuuuu, nice.. Onpa hyvä etten ostanut Metal Gear Risingiä.. Nyt taas harmittais kun plussaan pamahtaa jotain minkä just ostanut :D käynyt niin jo useammankin kerran..

Ja Korben, mitäs sille PS4lle on edes tulossa?

Itsellä vähän tilanne ettei kiinnosta kumpikaan konsoli erityisesti.. Ps4 piti ostaa julkaisuna watch dogsin kera mutta sehän siirty ja muusta kiinnostavasta en vielä tiedäkään...

Ehkä sitä ois kerrankin ostamatta jotain heti julkaisuna.. Wii Ukin tuli ostettua niiiiiiin turhaan.

spineshank: Siis kyllähän ne pelit jää omaksi ja ne saa kyllä ladattua uudelleen toiselle konsolille jos se mille on eka ladannu päästää savut

@Sarkasmi
Contrast, Resogun ja yksi räiskintä listalta Killzone, BF4, COD, riippuen missä on paras yksinpeli.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi