Medal of Honor saa jatkoa

Electronic Artsin viime vuonna uudelleen starttaama Medal of Honor -sarja ei vielä ensi yrittämällään uhannut Call of Dutyn miehittämää valtaistuinta, mutta jatkoa on luvassa.

Syksyllä ilmestyneen Medal of Honorin kehittänyt Danger Close -studio kertoi viime kuussa hakevansa väkeä nimeämättöman FPS-pelin tekoon ja nyt tuottaja Greg Goodrich on vahvistanut virallisessa MoH-blogissa studion tällä hetkellä työskentelevän sarjan seuraavan pelin parissa.

Goodrich muisti kiittää yli viisi miljoonaa myyneen pelin faneja tuesta ja kertoi, että sen saama palaute otetaan huomioon seuraavassa painoksessa.

Galleria: 

Kommentit

Nyt kun se vielä saataisiin takaisin Airbornen tasolle. Eli vapaammat kentät, asepäivitykset jotka liikkuvat mukana ja aivan loistava tähtäys-systeemi, niin olisi ostamisen arvoinen. Mutta hei, eihän tietenkään, kun CoDista vaan kopsataan. :p

Huonoin peli mitä oon pelannu, en varmana tuu ostaa jatko-osaa.

Itse tykkäsin ensimmäisestä yrityksestä vaikka puutteita/vikoja löytyikin tuhti määrä. Eivät vaan ottaisi liikaa vaikutteita Codista jatko-osaan...

Kyllä mullekin upposi MoHin uudelleenkäynnistys ja takuuvarmasti ostan jatkot. Tarinahan oli loistava ja vissiin jollaintapaa tositapahtumiin perustuvakin, jos oikein muistan.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi