Platinum-metsästäjien suosikit

Sony on julkaissut Pohjois-Amerikan virallisessa PlayStation-blogissa listan peleistä, joissa on hankittu eniten platinaisia trophy-palkintoja.

Luultavasti listassa ei ole huomioitu eurooppalaisten tai aasialaisten pelaajien ansaitsemia trophyja:

  1. Assassin’s Creed II
  2. Modern Warfare 2
  3. Uncharted 2: Among Thieves
  4. God of War 3
  5. Resident Evil 5
  6. inFamous
  7. Uncharted: Drake’s Fortune
  8. God of War (GoW HD Collection)
  9. Borderlands
  10. Sly Cooper and the Thievius Raccoonus (The Sly Collection)

The Sly Collectionissa mukana ollut Sly Cooper and the Thievius Raccoonus tunnetaan Euroopassa lyhyesti nimellä Sly Raccoon.

Blogin huomioiden mukaan kyseinen kymmenikkö on ilmeisesti varsin laadukasta pelattavaa, sillä niiden Metacritic-keskiarvo on 89 pistettä. Luonnollisesti pelit ovat myös myyntihittejä, eikä kärjestä löydy CSI: Fatal Conspiracyn tai Hannah Montana: The Movien kaltaisia helpoista platinumeistaan tunnettuja pelejä.

Galleria: 

Kommentit

Listan platinoista 5 löytyy myös omasta kokoelmastani.

Kaikki löytyy :)

Vai että saa Hannah Montanasta helpot pisteet :)

^ Niin?

Tuossa on juuri ne pelit joiden tallennustiedostoa voi "vähän" muokata, eli lataamalla toisen pelaajan tallennustiedoston - täten sulle tulee platina tilille.

Mmm tosiaan aika moni noista on joko huijjattavissa olevia tai tosi helppoja. Kuitenkin yllätti tuo AC2 tuolla käressä. En tiedä pystyykö sitä huijjaamaan, mutta itsellä ainakin kunnolla hommattuna se oli aika tuskainen platina.

AC2 on kyllä aikas heleppo

6 platinumia listan peleistä löytyy. Tallennustiedostojen muokkaaminen ei ole ollut ainakaan näiden pelien kohilla houkuttavaa. Eli, "legit" platarit.

Namren

AC2:sta löytyy ainoa platinani. Helpompi varmasti saada rehellisin keinoin kuin jotain tiedostoja muokkaamalla. Kuka oikeasti tekee noin?

Ja miksi?

Notta virtuaalipippeli kasvaa? Kyllä näitä tapauksia löytyy varmasti vaikka kuinka paljon. Kolme platinaa löytyy listan peleistä. En tosin omista kuin viisi peliä listalta.

Mahtaa olla hieno fiilis syöttää leikelty save pleikkariin ja katsoa kun trophyt kilahtelee itsestään tilille. ''Olen voittaja'' :D

:D

^^kyllä kusettajia ja varkaita maailmassa riittää

Olisi hieno saada tälläinen platina kusettaja online vastukseksi. Kuunella ensin sen kehuvasn että "tältä löytyy yli 50 platinaa tililtä" Ja sitten voittaa se ihan 6-0. varsinkin kun itsellä on tasan se yksi platina.

Sonyn huomattua että ihmiset ansaitsevat platinat huijaamalla, on sen jälkeen kaikkiin peleihin laitettu jonkinlainen tallennuksen muokkaamisen esto.

Jaa empä tiennyt että moista vilunkia edes pystyi tekemään.
Miten mahtaa olla, näkyykö noissa huijatuissa trophyissä sama kellon aika ja päivämäärä kaikilla trophyillä? Meinaan että siitä ainakin huomaisi että ei ole itse trophyjään ansainnut.
Itse uutisesta erottuu tuo res5, mitä nyt hieman vilkaisin noita trophyjä niin olisin luullut että melko vaikea on saada platinaa.

Löytyy kaksi platinaa omalta tililtä, kumpikaan ei tosin ole listan peleistä joista omistan jopa viisi.