PlayStation 3 päivittyy versioon 4.10

PlayStation 3:n käyttöjärjestelmästä on tänään julkaistu versio 4.10.

Tässä päivityksessä PlayStation Network -käyttäjätilit nimetään uudelleen Sony Entertainment Network -käyttäjätileiksi. Kyse on siis vain tilin uudelleen nimeämisestä ja itse PlayStation Network jatkaa edelleen toimintaansa vanhaan malliin. Myös tunnukset ja salasanat säilyvät ennallaan.

Tilinimeämisen lisäksi PS3:n nettiselaimen kerrotaan olevan nyt nopeampi ja tukevan sivuja paremmin. Mahdollista on nyt myös asettaa konsoli hakemaan automaattisesti oikea kellonaika, kun sillä kirjaudutaan verkkoon.

Galleria: 

Kommentit

Automaattinen kellonaika on mainio juttu, sillä entisen ja nykyisen PS3:ni kellot sekoavat jo viikossa muutamalla minuutilla ja ilmeisesti sama ongelma kaikilla kavereillanikin. Saa nähdä parantuiko nettiselain yhtään. Olisi hyvä jos vielä joskus voisi katsoa ihan viralliselta Youtube-sivulta videoita kunnon laadulla. Nyt joutuu käyttämään hämärän näköistä PS3youtube.com:ia.

@Masterzelda: Siinä PS3:n omassa Youtubessa lukee siellä vasemmassa alareunassa "Näytä tavallinen versio".

Masterzelda, veit jalat suustani. PS3 kello alkaa jätättämään parilla minuutilla jo muutamassa päivässä. Ei sillä että tällä olisi merkitystä mihinkään. Itseäni vaan häiritsee :D

Selain on huomattavasti nopeampi. Ja nyt toimii täälläkin uutisten kommentointi. Itse selaaminen toki kamalaa padilla.

@Sentient6 Joo siitä pääsee normi tubeen, muttei ainakaan viimeksi kun tarkistin voinut katsoa videoita 240p laatua parempana. Onhan se Youtube XL:kin ihan virallinen sinätuuba, mutta kuvanlaatu siinä karsea.

240p on edelleen maksimilaatu myös perinteisessä YouTubessa. Eniten siinä harmittaa se, että se tekee myös äänenlaadusta melko kamalan.

Jep, mutta onneksi tuo ps3youtube.com toimii ainakin 480p, mutta ilmeisesti jopa 720p:nä. En ymmärrä miksi ovat tehneet sivusta tuollaisen mustan jossa vilkkuu miljoona mainosta, koska sellaiset sivut työntävät kävijät pois luotaan. Suosittelen silti.

Onko se selain ihan uusi versio, vai pelkkä pieni päivitys kuraista kuraisempaankin IE6:teen? Uskon että Sonykin pystyisi viikossa tekemään paremman selaimen itse, kuin Microsoftin yhtä paskimmista tekeleistä (tosin eipä Microsoftilta paljoa hyvääkään tule...)

Kyllähän toi ps3youtube.com toimii myös 720p ja 1080p ja sen lisäksi ne videot voi helposti ladata ps3:sen kovalevylle. Eli miksi edes käyttää perinteistä youtubea?

Ite en kyllä mitään suurempia eroja tossa selaimessa nähny. Vieläkin ihan käyttökelvoton mun mielestä. Edelleen tökkii sivut ja koko konsolin saa jumiin vaan menemällä vaikkapa mtv3:n -sivuille. Mielummin surffailen vaikka Galaxy S II:llä. Jopa puhelimesta löytyy paljon sulavampi ja nopeampi selain.
Ikävä myös kuulla että PS Vitan selain on testien mukaan hitaudellaan ja flash tuen puuttumisella vähintäänkin yhtä surkea.

Niin mikäs selain siinä Vitassa onkaan? En voi uskoa, että tekisivät samaa virhettä, kuin PS3:ssa pistämällä Explorerin siihen.

Pakko kysyä että mikä tuo explorer juttu on? tuskin sony mitään microsoftin selaimia laittaisi koneelleen. eiköhän sillä luulisi olevan joku oma selain siihen tarkoitukseen. korjatkaa jos olen väärässä.