PlayStation Vita Suomeen 22.2.2012

Sony uusi käsikonsoli PlayStation Vita sai julkaisupäivän myös Suomessa. Uutukaisen voi hankkia itselleen 22.2.2012 alkaen. Japanin markkinoilla Vita julkaistaan jo tämän vuoden puolella.

Suositushinnat uutuuskonsolille ovat 249,99€ (WiFi-malli) ja 299,99€ (3G-malli).

Sonyn mukaan Vitalle on parhaillaan kehitteillä reilut 80 peliä mm. LittleBigPlanet, WipEout 2048, Resistance: Burning Skies ja Uncharted Golden Abyss.

Julkaisuajankohdan pelivalikoimaa ei vielä kerrottu.

Galleria: 

Kommentit

Tämä oli hyvä uutinen. Ehdin ostamaan laitteen hyvin ennen kuin intti alkaa heinäkuussa :D. Pystyn siis kasvattamaan trophy saldoani eivätkä kaverit mene sillä aikaa ohi :). Nyt vain pitää toivoa että tuki niille on kunnollinen. Onko Vitalla muuten jokin oma trophy systeemi vai ovatko pystit samat kuin pleikalla?

Kun samoilla tunnuksilla operoidaan molemmissa, olettaisi trophyjen satavan yhteiseen koriin.

Ei suomilisää hinnassa? Suoraan dollarikäännökseen nyt on jo tottunut...

Meikäläisen syntymäpäivänä :3

Pitää tosin muistaa, että koneeseen on hankittava erikseen muistikortti. Se on vähintään sen 20€ mikäli uskoo pärjäävänsä 4GB ja lähemmäs 100€ jos tuntuu tarvitsevan 32GB korttia.
Vaikka se lompakolle käykin, niin pakko se kone on saada julkaisussa :p

Pyh, vanha romu PSP oli samanhintainen julkaisussaan ja silti ostin sen. Siihenkin piti ostaa muistikorttia (samanhintainen, mutta huomattavasti pienempi) ja muuta roskaa silti ostin sen kaiken ja vieläpä hymyssä suin.

Eikös tätä varten käydä töissä?

Kiinnostaisihan tuo, mutta hinta on liikaa. En tiedä onko se liikaa laitteen tehoihin/ominaisuuksiin nähden, mutta minulle liikaa!
Nykyään kun on köyhä opiskelija, niin ei tuommoisia voi katsoa, kuin näyteikkunan väärältä puolen. :(

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi