Rainbow Six Siegen viidennen vuoden toinen kausi tuo paljon muutoksia Ubisoftin suosittuun Tom Clancy's -räiskintään.

Operation Steel Wave saapuu karttamuutosten ja kahden uuden operaattorin kera. Hyökkääjä Ace ja puolustaja Melus astuvat remmiin täysin uudenlaisten taktisten laitteiden kanssa.

Ace on varustettu S.E.L.M.A. -vesimurtajalla, jonka toimintaa voi parhaiten kuvailla Thermiten ja Hibanan laitteiden yhdistelmänä. Melusin Banshee Sonic Defense -laite puolestaan on asennettavissa pinnoille, aivan kuten Maestron Evil Eye, mutta toimii ilman manuaalista ohjausta. Vimpain laukaisee hidastavan huutonsa automaattisesti vastustajan erehtyessä sen vaikutuspiiriin. Peliin ilmestyi myös uusi toissijainen laite, Proximity Alarm, joka on pinnoille tarttuva pienikokoinen hälytin.

Theme House -kartta uudistettiin tavoitteena tehdä siitä suotuisampi niin hyökkääjille kuin puolustajillekin. Kartan kokoa lisättiin reilusti, ja eteläpuoli sai kokonaan uuden osan: kaksi huonetta talon molempiin kerroksiin sekä portaat niiden yhdistämiseksi. Autotallista tehtiin hieman turvallisempi puolustajille, ja useita ikkunoita ympäri taloa laitettiin säppiin.

Mikäli vanhat aikataulut julkistuksesta päivityksen ulostuloon pitävät paikkansa, starttaa viidennen Siege-vuoden toinen kausi kuukauden päästä. Operation Steel Wave on viimeinen Rainbow Six Siege -päivitys, joka tarjoaa kaksi uutta operaattoria. Tästä lähtien tullaan näkemään vain yksi uusi lisäys miehistöön joka kausi.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege on julkaistu PC:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle. Ubisoft aikoo tuoda suositun moninpelinsä myös uuden sukupolven konsoleille, lue asiasta lisää täältä.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Julkaisijat: 
Lähde: