Rockstarilla menee lujaa. Take-Two Interactive tiedotti tiistaina, että NPD Groupin mukaan GTA V on viime vuosikymmenen myydyin peli. Red Dead Redemption 2 taas oli myydyin viimeisen neljän vuoden aikana. Rockstarin mukaan myös GTA Onlinen pelaajamäärä kasvaa edelleen jatkuvasti, vaikka peli on ollut ulkona jo vuosia.

Syytä juhlaan siis on. Rockstar haluaakin helliä myös pelaajia suurten myyntilukujen johdosta. GTA Onlinessa ja Red Dead Onlinessa on pirskeiden kunniaksi käyttäjille tarjolla mittavia, ilmaisia bonuksia: Mikäli vierailet GTA Onlinen pelimaailmassa 30.1.–5.2. välisenä aikana, saat miljoona GTA-pelidollaria. Toinen miljoona tipahtaa tilille, mikäli vierailet pelissä 5.2.–12.2. välisenä aikana.

Red Dead Onlinen puolella käyttäjät taas saavat 28.1.–3.2. välisenä aikana Gunslingers Cachen, joka sisältää pari ilmaista asetta ja ison läjän erikoisammuksia. 4.2.–10.2. verkkolänkkärit taas saavat Bounty Hunter's Kitin, joka sisältää ilmaisen Bounty Hunter -lisenssin sekä 25 bolaa ja 25 jäljitysnuolta.

Bonusten saamiseksi sinun täytyy siis vain ilmestyä peleihin paikalle noilla aikaväleillä. Rockstar kertoo myös, että onlinepeleihin on luvassa lisämateriaalia kuluvan vuoden aikana, joten ei muuta kuin lahjarahat ja -ruudit haisemaan.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Julkaisijat: