Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sony paljasti vuoden 2020 ladatuimmat PlayStation Store -pelit.

Lista käsittää tosin vain Euroopan sekä Yhdysvaltojen ja Kanadan yhteisluvut, joten muiden maailmankolkkien lukuja ei ole laskennassa mukana.

PS5:n osalta kärkikolmikosta löytyy prikulleen samat pelit niin USA/Kanada-akselilla kuin Euroopassakin. Call of Duty: Black Ops Cold War valtasi ladatuimman pelin tittelin, kun taas toiselta sijalta löytyy Marvel's Spider-Man: Miles Morales ja kolmannelta puolestaan Assassin's Creed Valhalla.

PS4:llä puolestaan alueiden välisiä eroja löytyy. USA/Kanada-alueella Call of Duty: Black Ops Cold War oli ladatuin teos, Grand Theft Auto V komeilee kakkosena ja toinen CoD-sarjan peli Modern Warfare kolmantena. Euroopassa puolestaan FIFA 21 valtasi kärkisijan, FIFA 20 toisen sijan ja GTA V kolmannen paikan.

PS VR:n ladatuimmat pelit olivat molemmilla alueilla Beat Saber ja Job Simulator. Kolmostilalla puolestaan Euroopassa oli Blood & Truth, kun taas amerikkalaisille kelpasi Superhot VR.

Sony listasi myös ladatuimmat ilmaispelit. Hämmästyttävästi kärkinelikko on täsmälleen sama molemmilla alueilla. Kärkisijat valtasivat Call of Duty: Warzone, Rocket League, Fortnite ja Apex Legends.

Listat löytyvät kokonaisuudessaan täältä.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Alustat: 
Julkaisijat: