Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Gran Turismo 7 julkaistiin 4. maaliskuuta 2022. Teknisiä ongelmia on piisannut roppakaupalla ja pelaajille tarjotaan hyvitystä sekä ilmaiskrediittien että autojen myyntimahdollisuuden muodossa.

Suositun autopelisarjan tuorein tuotos on ollut kuvaannollisesti soramonttujen ja kelirikon runtelemien raittien väylillä ajamista. Pahimmillaan online-puoli on ollut kokonaan poissa käytöstä, estäen pelaamisen tyystin, ja tekniset ongelmat ovat olleet arkipäivää. Taannoin pelin saapumisesta ilmoitettaessa online-puolen pysyvää päällä oloa perusteltiin muun muassa huijausmahdollisuuksien estämisellä, mutta nyt ratkaisu potkii pelin omaan nilkkaan.

Puolivillaisen anteeksipyynnön jälkeen pelintekijät ovat päättäneet jakaa pelaajille miljoona krediittiä sekä mahdollisuuden myydä hallussaan olevia ajoneuvoja.

Seuraavan korjauspäivityksen on suunniteltu saapuvan huhtikuun alussa. Päivityksellä lisätään muun muassa saatavien palkintosummien määrää, suurempaa lompakkoa pelaajien krediiteille sekä tiheämpää tapahtumien esiintyvyyttä.

Lue Tero Lepistön kirjoittama pelin arvostelu, jossa uutukainen nappasi rapeat 4 tähteä.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi