Innokas Spider-Man-fani Tyler Schultz oli päättänyt yllättää tyttöystävänsä kosimalla häntä. Avukseen Tyler pyysi Insomniac Gamesin tiimiltä, josko he voisivat piilottaa viestin seuraavaan Hämähäkkimiehen videopelijulkaisuun.

Insomniac Gamesilta vastattiin myöntävästi, kysyen samalla pystyykö Tyler odottamaan syyskuun seitsemänteen päivään saakka. Takuulla tyttöystävä olisi muutaman kuukauden päästä edelleen mukana kuvioissa.

Seittisinkoilijan uusin seikkailu julkaistiin viime viikolla ja viesti "Maddie will you marry me" on nähtävissä pelimaailman elokuvateatterin yllä. Julkaisupäivästä seuraavana Schultz latasi Youtubeen videopäivityksen tempauksen etenemisestä. Tylerin mukaan noin kolme viikkoa ennen uusimman Spider-Man-nimikkeen julkaisua Madison pisti suhteen poikki ja rupesi tapailemaan Tylerin veljeä.

Houston Press ja Kotaku ovat täydentäneet murhetarinaa myös tyttöystävän näkökulmasta. Toisin kuin Tyler on väittänyt videollaan, Madison Gamble ei eronnut poikaystävästään tapaillakseen Schultzin veljeä. Madisonin ja Tylerin yhteiselämä oli ollut karikkoisella pohjalla jo vuoden, minkä takia Gamble oli antanut kuukauden armonaikaa kahdenkeskisten ongelmien selvittämiseen. Madison ei tullut vakuuttuneeksi sinä aikana tulevaisuuden näkymistä, joten päätti lähteä kulkemaan omaa polkuaan. Myöhemmin Tyler oli pyytänyt veljeään katsomaan hieman Madisonin perään, jotta hänellä olisi kaikki varmasti hyvin. Vasta myöhemmin uusi suhde alkoi lämmetä ja heistä tuli pari.

Hämiksen seikkailun kehittäjästudion taiteellinen johtaja Jacinda Chew huomasi suru-uutisen Twitterissä ja kertoi viestin olevan vaihdettavissa seuraavassa päivityksessä.

Marvel's Spider-Man on saatavilla PlayStation 4:lle. KonsoliFINin arvion teoksesta voi lukea tästä linkistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi