Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Pelikokoelmat ovat nykyään kova sana, mikäli muun muassa Pac-Man-, Uncharted- ja Portal-julkaisuja on uskominen. Lisää olisi luvassa, mikäli se äskettäisen Turtles-paketin työstäneestä Digital Eclipsestä olisi kiinni.

Digital Eclipse -studio on työstänyt viime vuosina aimo kasan kokoelmia muun muassa Mega Man-, Disney- ja Samurai Shodown -peleistä. Tuorein tulokas tähän ryhmään on äskettäin julkaistu Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection, joka keräsi arviossamme (klik) kehuja oikealta sekä vasemmalta.

Studion Twitter-tilillä vastattiin juuri viestiin, joka muistuttaa Konami-pelitalon työstäneen aikoinaan kasan Tiny Toon Adventures -pelejä, jotka olisivat niin ikään uudelleenjulkaisun arvoisia.

Twiitin mukaan nämä piirrettyihin hahmoihin perustuvat nimikkeet ovat "todellakin hauska joukko pelejä" ja studion tuotantojohtajan mielestä ne myös olisivat oiva aihe kokoelmaksi.

Animaatiosarjan hahmoihin perustuvia nimikkeitä on julkaistu lähemmäs 20 kappaletta eri alustoille, muun muassa Game Boylle, Super Nintendolle ja ensimmäiselle PlayStationille.

Aika näyttää, saadaanko Veli Vemmelsäären ja kumppanien pelit myös nykyraudalle.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: