Uncharted 4 Drake Sully pampam

Uncharted-sarja voisi hyvinkin jatkua eri tekijöiden käsissä

Uncharted 4:n on kerrottu olevan enemmän tai vähemmän viimeinen Naughty Dog -studion tekemä Uncharted-peli. Tämä ei välttämättä tarkoita, etteikö pelisarja voisi jatkua toisten tekijöiden käsissä, ainakin mikäli peliä kehittänyttä Neil Druckmannia on uskominen.

Projektin toisena vetäjänä toimiva Druckmann kertoo olevansa täysin tyytyväinen, mikäli joku toinen pelistudio jatkaa sarjaa neljännen osan jälkeen. "Olisin innoissani, jos [toiset kehittäjät] tekisivät loistavan pelin." hän kertoo. "Haluaisin pelata Uncharted-peliä, jonka parissa en itse työskennellyt. Se olisi todella hauskaa."

Täysin ilman Naughty Dogia ei kuitenkaan viidettä osaa voisi tehdä. "Tietenkin meillä olisi iso osa sarjan alkuperäisinä luojina." Druckmann kertoo. "Meidän olisi vain varmistettava, että he saisivat pelin ydinolemuksen oikeanlaiseksi." hän kertoo viitaten seuraavan osan potentiaalisiin tekijöihin.

Uncharted 4: A Thief's End julkaistaan PlayStation 4:lle päivämäärällä 10. toukokuuta. Uusin nimikkeestä julkaistu video on katsottavissa tästä uutisesta.

Kirjaudu kommentoidaksesi