Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Vuonna 2021 pelaajat saivat vihiä Ubisoft-pelitalon Assassin's Creed Infinity -nimikkeestä, jonka kerrottiin olevan jonkin sortin "alusta" tai "hubi" pelisarjalle. Nyt Insider Gaming -sivusto kertoo saaneensa selville, mitä tuleman pitää.

Tietojen mukaan Assassin's Creed Infinity on sarjan keskushubi, josta sarjan eri pelit käynnistyvät. Sivuston kirjoittaja kertoo nähneensä materiaalia, jossa pelaaja valitsi hubista tulevan Assassin's Creed Red -pelin ja muutamassa sekunnissa jatkaneensa pelaamista siitä kohtaa, mihin hän edellisellä kerralla jäi. Pelin käynnistäminen alusta asti ei siis materiaalin perusteella olisi tarpeen.

Infinityn pääpainon kerrotaan olevan jatkuvasti päivittyvien palvelujen tarjonta, jota kerrotaan nykypäivään sijoittuvan tarinan avulla. Kyseinen hubi on määrä julkaista samana päivänä tiettävästi Japaniin sijoittuvan Assassin's Creed Redin kanssa.

Pelaajien kerrotaan pystyvän ostamaan Infinityn kautta koristusta Redin kahdelle päähahmolle, Naolle ja Yasukelle. Lisäksi tarjolle tuodaan "Projektit"-ominaisuus, joka tarjoaa lyhyempiä tarinakokonaisuuksia kummallekin hahmolle palkintoinaan niin ikään hahmojen ulkoasun koristuksia.

Insider Gamingin tiedot eivät rajoitu vain tähän, vaan tarjolla on infoa koko sarjan tulevaisuudesta: Ubisoftin aikomuksena on kuulemma julkaista iso Assassin's Creed -peli joka toinen vuosi pienempien kokemusten viihdyttäessä pelaajia niiden välillä.

Assassin's Creed Redin kerrotaan saapuvan vielä tänä vuonna, kun taas moninpeliin keskittyvä Assassin's Creed Hexe olisi tulossa ensi vuonna. Hexen, jonka pääosassa on naishahmo, kerrotaan olevan synkempi kuin mikään sarjassa aiemmin nähty seikkailu.

Muitakin projekteja on kuulemma tiedossa. Ensimmäisenä mainitaan koodinimellä Obsidian-kulkeva peli, jonka kerrotaan olevan uusioversio Assassin's Creed IV: Black Flagista. Seuraavana listalla on Nebula, Intiaan, atsteekkien valtakuntaan ja Välimerelle sijoittuva osa.

Raid-nimellä tunnettu projekti puolestaan olisi ilmaispelattava neljän pelaajan yhteistyöhön keskittyvä tuotos, kun taas Echoes olisi myös moninpelituotos. Listauksen vihoviimeisenä mainintana on aivan ensimmäisen Assassin's Creedin uusioversio, minkä olisi määrä saapua pelaajien ulottuville vuosikymmenen loppuun mennessä.

Mitään edellisiä tietoja ei ole toki virallisesti vahvistettu, joten aika näyttää, milloin assassiinien tulevaisuudesta saadaan tietoa Ubisoftin suunnasta.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi