Tätä tulevaa peliä et tiennyt kaipaavasi on juttusarja, joka esittelee lyhyesti kehitteillä olevia pelejä, joista toimituksemme jäsen on innostunut, kiinnostunut tai suoranaisen intopinkeänä.

Muuttohommat asunnosta toiseen eivät ole hauskoja. Sähköurkujen kantaminen seitsemänteen kerrokseen? Jättimäisen peikonlehden ahtaminen autoon, jotta sen voi kuljettaa uuteen sijaintiinsa? Voisihan sitä aikaansa käyttää paremminkin. Kuten vaikkapa pelaamalla Moving Out -peliä, jossa muuttohommia tehdään virtuaalisesti?

DevM Gamesin ja SMG Studiosin kehittelemän nimikkeen lupaillaan olevan kaoottinen muuttosimulaattori. Ja mikäli traileria on uskominen, lupaus tuntuu pitävän paikkansa.

Tuotoksesta uhkuu samanlaista tunnelmaa kuin Overcooked! 2:sta, jota on kehuttu sivustollamme monta, monta, monta ja monta kertaa. Syystäkin. Kyseinen peli on moninpelinä suorastaan loistavaa hupia, kuten Moving Outin olettaisi ja toivoisi olevan. Peleillä on sama Team 17 -julkaisija, joten toivotaan sen enteilevän jotain.

Muuttopuuhiin päästään ensi vuonna Switchillä, PC:llä, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella.

Juttusarjan muihin osiin voi tutustua klikkaamalla tästä.

Kirjaudu kommentoidaksesi