Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Uusi tiimi kehittämään seuraavaa Modern Warfarea

Sekaannuksen ja työntekijäkadon jatkuessa Modern Warfare -studio Infinity Wardilla on Activision päättänyt tuoda kaksi muuta studiota työskentelemään seuraavan Modern Warfaren parissa.

Asiaa lähellä olevien lähteiden mukaan Sledgehammer Games ryhtyy työstämään seuraavan Modern Warfaren yksinpeliä yhdessä Infinity Wardin kanssa tasavertaisena kumppanina.

Moninpeliä kehittämään on tietojen mukaan kiinnitetty Raven Software, joten Modern Warfare 3 tulee olemaan varsinainen yhteistyön tulos.

Sledgehammerin mukaantulo MW3 kehitykseen laittanee studion huhujen mukaan työstämän Call of Duty -spin-off pelin kehityksen jäihin toistaiseksi.

Modern Warfare 3:n julkaisuajankohdan oletetaan olevan 2011 loppuvuosi, sillä Activision on julkaissut tähän asti joka vuosi uuden Call of Duty -pelin joulumarkkinoille.

Galleria: 

Kommentit

Ja täyttä roskaa tulee jälleen kerran olemaan ja siltikin CoDtardit ostavat tätä miljoonittain....

Luulis että alkais sarjan vannoutuneimpiakin faneja jossain vaiheessa kyllästyttää tuo saman vanhan toisto....sama multiplayer uusilla kentillä + 4 tunnin kampanja..VMP ja kaupan hyllylle jää kuten kaikki sarjan peli sitten 4:n osan.

Kunhan vaan nyt vietäisi se tarina kunnialla loppuun niin olen tyytyväinen. Tosin huhut siitä, että tämä sijoittuisi ennen cod4:n tapahtumia ei lupaa hyvää. Nyt jumaliste se makarov hengiltä ja the end.
On se kumma kun joka pelin pitää nykyään olla vähintään trilogia tai sitten tarina jää täysin kesken kuten prince of persiassa joka sai lisärin joka sekään ei loppunut kunnolla ja sitten tehtiinkin taas täysin uusi persian prinssi joka ei liittynyt mitenkään tuohon edelliseen.

Vaikka Codeja ja sen pelaajia mollataankin, niin yksinpelihän kyseisessä pelisarjassa on lähes aina ollut vain se pakollinen "lisäbonus".

Eli Balnazzardin pitäisi ymmärtää, että vaikka peli onkin vuodesta toiseen "sama", niin todellisuudessa moninpelin hiontaa on tehty paljoltikin, minkä vuoksi peli vuodesta toiseen jaksaa kiinnostaa pelaajia. Kaiken kaikkiaan moninpeliosuus on "selkeästi" jälleen kerran vuoden parasta antia (moninpelirintamalla).

Jos peli itsessään ei kiinnosta, niin ei sen kuuluisi haitata, vaan antaa pelin jäädä hyllyyn, kuten itse teen ja lainaan pelin viikoksi/kahdeksi joltain kaverilta.

Komppailen Balnazzardia jokseenkin.. mut Lebe80 pisti kyllä hyvän pointin, että multiplayerhän se tosiaan on joka porukkaa viehättää.

Itse voin nimittäin arvostella vaan single playerin koska en ole pelannut codeja multiplayerinä ikinä. Varmaan jäänyt jonkinsortin kammo nuoruuden Counter-Strike ajoilta eikä pää enää kestä hypätä FPS onlineen, kun sitä odottaa lähinnä loputonta päänrääpimistä jos vähänkin suckkaa. Ja suckkaisin varmasti noobbina siellä 24/7 CoD PWNaajien keskellä :D

(Day of Defeat oli itseasiassa aika hyvä sotasetti CS:n jälkeen joskus muinoin... ehkä pitäiskin testata MW2:sta esim. onlinessa tässä jokupäivä, jospa se sytyttäiskin.)

En tiedä mikä siinä on mutta FPS-mittely ei hotsita mutta pitää tosiaan koittaa olla tuomitsematta peliä, koska en ymmärrä mitään sen multiplayerin päälle.

Mut kyllä noita CoDeja aika tahtia tehtaillaan...

Ja niin, se kai eniten rasittaa, että ne single playerit on ollut vähän sellaisia... "heitetty kokoon" tyylisiä... Koska kyllä mulle jonkinsortin todella eeppinen single player kampanja kelpais.

Olis mukava jos kerrankin jaksaisivat keskittyä siihen ihan mielettömän paljon ja tehdä siitä törkeen hauskan, eeppisen ja ennenkaikkea PITKÄN - ja vetäisvät saman stoorin mielellään yhden pelin aikana päätökseen.

Kyllä itse voin meinaan helposti kuvitella kuinka mahtavan single player sotapelin sais aikaseks oikein täysillä sitä ideoimalla. Ja ehkä hivenen vähemmän räjähdyksiä ja räiskettä "one man army" tyyliin ja enemmän fiilistä.

Nyt tässä kaikenmaailman fiilisrikkaista kohtauksista haaveillen ihan harmittaa ettei kukaan ole vääntänyt ihan tosissaan mahtavaa single player sotakokemusta vähään aikaan. Esim. Operation Flashpoint 2 Dragon rising onnistu luomaan fiilistä joissain kohdissa aivan tolkuttomasti. (Kuutamon valaisemassa rinteessä hiippaillen, pysähtyen piiloon kun helikopteri menee ohi jne... siinä oli fiilistä.) Täydellinen toteutus vastaavasta pelistä olis yhtä juhlaa <3

Ja se ON nykyään ihan liian harvinaista että kokee yhden tarinan kokonaisuudessaan pelatessa pelin läpi. Aina jää jonkinsortin cliffhangeriin pelin lopetukset, vähän itseäkin rasittaa :D

Mut eipä siinä, hyvä että pelejä tulee ennemmin liikaa kun liian vähän. Onpahan valinnanvaraa ostellessa uusia. :)

Eikös Kotick jo aiemmin vakuuttanut että IW:n erottamiset ja muu henkilökunnan katoaminen ei mitenkään vaikuttaisi pelisarjan tulevaisuuteen? Ja nyt värvätään paria eri studiota mukaan jotta saadaan peli kasaan? Innovatiivisuus lähti ovesta ulos työntekijöiden mukana, joten odotettavissa ei ole taas(kaan) yhtään mitään uutta.

Itse olen pitänyt CODin moninpeleistä kovasti, mutta ei tätä ei enää yksinkertaisesti pysty pelaamaan. Eikä puolustukseksi enää riitä että "parasta mitä moninpelirintamalla on tarjolla". Hyvä vaihtoehto on keskittyä yksinpeleihin tai etsiä uusi harrastus. Niin tein ainakin itse. Tästä samasta kurasta en kuitenkaan enää suostu maksamaan täyttä hintaa, toivottavasti osa videopelimaailman sopuleista päätyy tänä vuonna samaan ratkaisuun.

Tässä keitossa alkaa olla jo niin monta kokkia, että lopputulos voi hyvinkin olla sanonnan mukainen.

Raven Softwaren tuominen kehityspoppooseen on hirveä päätös, ainakin jos katsoo mitä tekijät ovat viime vuosina toteuttaneet. Ensimmäisenä tulee mieleen kammottava Singularity, joka muistutti halpaa abandonwarea jostain 90-luvun alusta. Harmillista, sillä olisi mielellään halunnut nähdä miten kahdessa ensimmäisessä MW:ssä aloitettu tarina saatetaan päätökseen, mutta se jää samanlaiseksi mysteeriksi kuin Pellen mainitsema Prince of Persia, joka myös jätettiin tökerösti puolitiehen.

Eli jämätiimit lyödään yhteen, jotta saadaan edes jotain paskaa mahdollisimman äkkiä ulos. 3arc:kin jo vääntää niiden seuraavaa codia ja ehkä pari pakollista jätkää jätetty yrittämään epätoivosesti saada BO:n suht rikkinäistä moninpeliä elvytettyä, jotta fanit pidettäisiin siinä uskossa, ettei heitä ole jo hylätty. V***tu mitä paskaa.

Codi olisi niin kirkkaasti paras pelisarja ikinä, jos pelejä ei vain syöstäisi likuhihnalta pelkkä raha mielessä.

Jättäkäänyt leikki kesken vielä kun pelit on hyviä.. okei?

suurimies: toi ideasi olisi ihan hyvä, jos kyseessä olisikin joku indieporukka. Mutta tosiaan pörssiyhtiö Activisionin tulevaisuuden kannalta pelisarjaa jatketaan niin kauan, kuin se vähääkään tuottaa voittoa. Koska puhutaan bisneksestä, niin mitään mullistavia muutoksia ei voida tehdä, vaan peli pitää olla sellainen, jonka tulee ostamaan samat tyypit, jotka ovat pelisarjaa tukeneet jo vuosia.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi