Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Metal Gear Rising Platinum Gamesin käsittelyyn

Metal Gear Solid Risingista on vuotanut julki uusi traileri, jossa pelin kehittäjäksi paljastuu Platinum Games. Samalla peli nimettiin uudelleen Metal Gear Rising: Revengeanceksi.

Videon oli tarkoitus saada ensi-iltansa yöllä Video Game Awards -gaalassa, mutta sen voi ainakin toistaiseksi katsoa Game Informerin verkkosivuilta.

Platinum Games tunnetaan Bayonettan ja Vanquishin kehittäjänä. Tyylillisesti Metal Gear Rising näyttäisikin olevan lähempänä studion aikaisempia tuotoksia kuin pelisarjan muita osia. Kojima Productions toimii edelleen pelin tuottajana.

Kolme minuuttia kestävä traileri vilisee yliampuvan vauhdikkaita miekkataisteluita ja veriroiskeita kitaramusiikin tahtiin. Lisäksi video antaa joitakin viitteitä pelin juonikuvioista.

Galleria: 

Kommentit

Olisipa Hideki Kamiya ja Shinji Mikami mukana.

Ainakin trailerin perusteella pelin tyyli tulee olemaan ehtaa Platinum Gamesia, mikä periaatteessa on ihan hieno juttu. Pahin (ja täysin aiheellinen) pelko meidän fanien keskuudessa näyttää kuitenkin käyneen toteen: hiippailuorientoituneesta toiminnasta ei näytä olevan tietoakaan.
Oli muutoksesta mieltä mitä hyvänsä, yksi asia on lähestulkoon jo varma: Metal Gear Rising tulee olemaan polarisoivin jatko-osa miesmuistiin.

@Nemesis958: Shinji Mikami on hiihdelly pidemmän aikaa Tango Gameworksilla ZeniMaxin alaisuudessa eli ei ole tässä mukana. Mikamihan on myös kehunut siirtyvänsä sivuun varsinaisesta pelien tekemisestä.

EDIT: Trailerin näkee täältä: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/12/10/raiden-is-back-in-...

Itselle oli ainakin pienimuotinen pettymys. Toivoin tästä enemmänkin Metal Gearin tyylistä kuin Vanquishin ja Bayonettan tyylistä. Onhan nekin hyviä pelejä, mutta ei se tyyli Metal Geariin sovi. Konami yrittää tehdä tällä samaa kuin Capcom Resident Evil: Operation Raccoon Cityllä. Eli vedota näihin länsimaalaisiin Gears of War-faneihin, mutta menettävät siinä samalla alkuperäiset fanit.

gaah, pettymys... Tai platinum games ihan jees, mutta tyyli on vaan oikeasti (imo!) niin erilainen ettei oikeen sovellu metal geariksi.

Tuo vastustajien silmitön paloittelu tuntuu jotenkin naurettavalta ja lapselliselta. Ja ääninäyttelykin kuulosti melko karseelta...

Eihhhh :'D Ei tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa.
Nyt putos kyllä ainakin 90% mielenkiinnosta tuon katsottua, sen voi sanoa.

Ensinnäkin "REVENGE WITH A VENGEANCE".... Wat? Nehän on yks ja sama asia :D

Ja "RETURN OF THE RIPPER" ja joku mörisee siellä nimen Jack.. eli Jack the ripper. Niin paljon facepalmia.

Aivan liian japanilaiseks lähti kyllä nyt. Ihan liian älyvapaata toimintasettiä.
Ei näin - ei ainakaan Metal Gearissa. Bayonetta tulee juurikin mieleen, missä osa ääninäyttelystä/stoorista aiheutti mieletöntä myötähäpeää, MUTTA bayonetta oli silti kova ja just siks että sen pysty ottaan niin huumorilla. Enkä usko, että kykenen nappaan Metal Gear sarjan pelin ihan noin huumorilla vastaan :S

Ainakin traileri näytti.. no, sanotaan suoraan; todella huonolta.

Mgs-sarjasta olen läpäissyt tähän mennessä vain kolmosen ja voin näilläkin rahkeilla sanoa, että ei näin.
Muuten tarkkaan harkittuun pelisarjaan tämä pööpöily ei tee hyvää. (Ei jos ne tämän vakavana osana aikoo porukkaan ottaa.)
Ray-Itse eeppisyys olan yli ilmaan ja paloiksi. Mitä ne kuvittelee.
Mutta kuten sanoin. Hullutteluosana vielä menisi.

Ja bayonetta on parhautta. Sitä puolestaan kukaan ei ole oppinutkaan ottamaan vakavasti.

@Sarkasmi Vaikka sanana "vengeance" tarkoittaakin kostoa, "WITH A vengeance" merkitsee että ollaan tekemässä jotain tosissaan, toden teolla jne :)

"Solid" on tiputettu nimestä ja tarina ei liity pahemmin MGS-sarjaan. Aika selvältä näyttää että hajurako tehtiin MGS-sarjaan ja lähdettiin rakentamaan enemmän puhtaalta pöydältä. Varmaan ihan hyvä idea.

Mutta suurin mielenkiinto peliin kyllä rupsahti. Alesta sitten.

No joo oli kyllä melkoista skeidaa toi video. Aikaisempien tietojen perusteella oli ostolistalla toi peli, mut eipä ole enää.

Haluan kuulla Tuhomursun ja FelisLeon kommentit podcastissa tai foorumilla suurina Bayonetta ja Vanquish faneina.

Itselle kyllä kelpaa kerta Bayonetan tyylillä mennään. Se ja sama liittyykö tarina mitenkään MGS:ään.

Okei nyt kun olen koonnut itseni: Platinum games on ihan ok, mutta hack än slash pelityyppi ei ihan sovi risingille. Eivätkös vanhemmat trailerit olleet ihan erinäköisiä grafiikaltakin? Siis huitomistahan se launperinkin oli määrä olla mutta nyt pelityyppi muistuttaa liikaa bayonettaa tai vastaavaa. Universumi taas ei muistuta mielestäni YHTÄÄn metal geareja, tulee ääninäyttelystä ja kaikesta mileen B-luokan jenkkitoimintaleffa. Julistan itseni pettyneeksi!

Mitääääh?? Eipä kyllä innostanut sitten YHTÄÄN. Oltais vaan hiippailussa pysytty, toi on ihan hirvee ja niin on kyllä nimikin. Revengeance.

Noh, onneksi tulee ensi vuonna ne vanhat klassikot HD:na lohduttamaan

Vaikuttaa erittain hyvalta.

Bayonetta oli iso blaah itselleni, kun taasen Vanquishista tykkäsin kovasti. Vähän jakomielitautinen olo tuosta tuli. Äxöni näytti kyllä typerän tökkivältä (perus)japanialaiselta touhulta, missä ainoa jippo vaikutti olevan tuo mielivapaasti pilpominen. Jaksaako sitten kantaa koko pelin läpi?
Siisteysasteikolla tipahdettiin kyllä muutama pykälä hornaan päin. Sen verran tuo Hyperventilointi latisti fiiliksiä vuoden 2010 matskusta. Katsotaan ja odotellaan...

Jos tämä tehdään Vanquishin pieteetillä ja Bayonettan lennokkuudella ei lopputulos voi kuin toimia. Täydellisessä universumissahan tämä olisi voinut olla stealth-peli, jossa Batmanin tavoin korkealta katsottaisiin kohteen ja tultaisiin ilmapommittajan antaumuksella kimppuun. Vuosientakaisen trailerin perusteella ehdin jo hieman toivoa tämänkaltaista puolitaista avoimuutta, jossa toimitettaisiin yhden miehen sissisotaa vihollisjoukkoja vastaan.

Taistelu ei onnistunut kuitenkaan vakuuttamaan, mutta oletan tuon tönkköyden olevan jotain varhaisempaa buildia.

Ostoslistapaikka nr. 2, heti Diablo III:n perään.

Näyttää erittäin tyylikkäältä ja hyvältä toimintamätöltä kuten Platinum Gamesiltä voi odottaakin. Ja pelihän ei liity MGS sarjaan ja on eräänlainen sivujuonne kuten tästä voi päätellä: http://thegamingliberty.com/index.php/2011/12/11/metal-gear-rising-origi...

Kojimankin puheista voisi päätellä että hän on hakenut enemmänkin toimintatyyliä tähän peliin aka Zone of the Enders kuin MGS: http://gamingeverything.com/12843/metal-gear-rising-revengeance-is-now-6...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi