Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Otogi saa jatkoa

Japanilaiseen mytologiaan perustuva taikuudella höystetty samurai-toimintapeli Otogi: Myth of Demons ei ole vielä edes Eurooppaan ennättänyt, kun japanilainen Famitsu-lehti jo kirjoittaa From Softwaren kehittävän pelille jatko-osaa. Otogi: Hyakki Toubatsu Emakiksi nimetty peli sijoittuu kuvitteelliseen Japaniin, Heian-aikakaudelle, lainaten samalla myyttistä ilmapiiriä edeltäjästään.

Jatko-osan päähahmo on manaaja nimeltään Seimei Abeno, joka työskentelee keisarilliselle hoville. Abenon tehtävänä on suojella maailmaa monstereilta kukistamalla ne viuhkoillaan. Peli yhdistelee toiminnan oheen myös roolipelaamista, joten päähahmo vahvistuu ja oppii uusia taikavoimia pelin edetessä. Lisäksi pelin luvataan sisältävän reaaliaikaisesti tuhoutuvia ympäristöjä.

Noin 70-prosenttisesti valmis Otogi: Hyakki Toubatsu Emaki ilmestyy Japanissa kuluvan vuoden lopulla. Euroopan ja Pohjois-Amerikan julkaisusta ei ole ilmoitettu toistaiseksi mitään. Otogin ensimmäinen osa, Myth of Demons, ilmestynee Euroopassa syksyllä. Molemmat pelit ovat yksinoikeudella Xboxille.

Kirjaudu kommentoidaksesi