Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Dinometsästystä Japanista

Microsoft on paljastanut julkaisevansa yksinoikeudella Xboxille uuden Dinosaur Hunting -nimeä kantavan toimintapelin. Pelin kehityksestä vastaa japanilainen Scarab, jonka 9-vuotinen pelituotanto painottuu parin Segan kotikonsolin ohella pääasiassa Arcade-koneisiin.

Puheiden mukaan inspiraatio peliin on lähtöisin Arthur Conan Doylen maineikkaasta The Lost World -romaanista. Dinosaur Hunting sijoittuu vuoteen 1910, mutta pelaajilla on käytössään modernia teknologiaa aina tarkkuuskivääreistä mikin ja kuulokkeen sisältäviin kommunikaatiovälineisiin.

Pelissä pelaaja omaksuu valitsemansa dinometsästäjän roolin ja lähtee aseet olalla metsälle päämääränään saada jostain kumman syystä sukupuutolta välttyneet dinolajit häkkiin. Dinosaurusten metsästäminen ei kuitenkaan ole aivan pikku juttu, sillä ne eivät kävele tarjottimelle. Pelaajan on seurattava jalanjälkiä, eläinten raatoja ynnä muita sellaisia päästäkseen etsimänsä luo. Pelissä on myös tärkeää oppia käyttämään sopivia aineita tainnutuspiikeissä, sillä eri dinosaurukset reagoivat eri tavalla eri aineisiin.

Dinosaur Hunting ilmestyy Japanissa 18. päivä syyskuuta 2003. Pelin tuomisesta Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan ei ole toistaiseksi paljastettu mitään, mutta XboxFIN raportoi välittömästi, jos jotain uutta ilmenee.














Kirjaudu kommentoidaksesi