Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Freedom Fighters sai kotisivut

Electronic Arts julkaisi viralliset kotisivut taktiselle toimintapelille Freedom Fightersille. Hitman 2:n tekijöiden käsissä valmistuva peli tunnettiin aikaisemmin nimellä Freedom: Soldiers of Liberty.

Freedom Fighters perustuu mielikuvituksellisesti Neuvostoliiton voittamaan kylmään sotaan, jonka seurauksena puolet Amerikasta on punakoneen vallassa. Pelaaja on tavallinen New Yorkilainen putkimies nimeltään Christopher Stone, joka ei aio antautua, vaan lähtee vetämään vastarintaliikettä pelastaakseen siinä samalla veljensä neuvostoliittolaisten kynsistä.

Peli sisältää joukkuepohjaista toimintaa, jossa voi jaella reaaliaikaisia komentoja vastarintaliikkeeseen liittyneille hieman Brute Forcen tapaan. Kavereita ei kuitenkaan sada taivaasta, vaan ne on värvättävä karismaan perustuvalla värväyssysteemillä. Lisää karismaa saa esimerkiksi auttamalla apua tarvitsevia tai nostamalla USA:n lipun salkoon Neuvostolipun tilalle. Mukana on myös laaja valikoima aseita aina konekivääreistä molotovin koktailiin, ajan myötä muuttuvat urbaanit peliympäristöt ja nelinpeliominaisuudet.

Peli ilmestyy Xboxille, PlayStation 2:lle, GameCubelle ja PC:lle syyskuun lopulla. Jos kiinnostus punakoneen löylyttämiseen jenkkityyliin heräsi, kannattaa käydä katsastamassa uunituore saitti, jolta löytyy tarkempia tietoja pelin ominaisuuksista, tuoreimpia kuvia ja pelikuvaa sisältäviä videoita. Tulossa on myös esimerkiksi yksityiskohtaisempaa tietoa pelin hahmoista, aseista ja neukkujen valtaamasta New Yorkista.

Kirjaudu kommentoidaksesi