Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Driver 3 - Let the hype begin

Infogramesin suojissa Reflecsions-kehitystiimi on raivolla työstänyt tätä Playstationin klassikkopelin kolmatta osaa ja luvassa on mitä todennäköisimmin yksi viihdyttävimmistä autohurjastelupeleistä koskaan.


Lähtökohdat ovat Reflecsionsillä tiedossa: Driver 3 ei tule olemaan GTA:VC eikä Getaway-klooni sillä tällä saralla on turha hakea mitään kovin uudistavaa. Sen sijaan pääpaino on Driver-pelisarjan sydämessä eli viihdyttävässä kaahailussa ja noin 70% pelistä sisältääkin autoilua, loput jalkapatikkana suoritettavia tehtäviä. Saman pajan tekemästä Stuntman-pelistä Ps2:lle on opittu paljon ja Reflecsions lupaakin Driver 3:een täysin reaaliaikaiset, yksityiskohtaiset fysiikka- ja vauriomallinnukset sekä aiemmista osista tutun rennon ajofiiliksen. Tämän lisäksi peli on hyvin uskollinen 70-luvun kaahauselokuville ja lisensoidut sen ajan autot sekä muut klassikkomallit myötäilevät pelin sisäistä autenttisuutta. 3 massiivista pelialuetta Driver 3 lupaa ainakin sisältävän: 52 neliömailia Istanbulia, 45 neliömailia Nizzaa ja 33 neliömailia Miamia pitävät huolen siitä ettei pörräysalue lopu heti kesken. Yli 33000 rakennusta joista 12500 pääsee sisään, on kaikki fotorealistisella paikkamallinnuksella tehty.




Driver 3:n juonessa ei liene suurta uutta edellisosiin: Peiteoperaatioita tekevä kyttä Max Tanner tekee kuprukeikkaa ja hakuoperaatioita eri rikollislähteille, samalla yrittäen päästä rikollispääpomon suosioon ja tätä kautta napata itse jehu kiinni. Kaikki on kuitenkin kiinni uskottavuudesta ja Max joutuukin painamaan kaasujalkaa raskaasti ja virkavallasta täysin piittaamatta. Peltiä menee väkisin ruttuun ja kumia palaa asfalttiin...


Tämä monien ajopeliystävien kovasti odottama jatko-osa ja omankin odotuspelilistan kärkipäässä oleva Driver 3-peli ilmestyy ensi vuoden alkupuoliskolla PC:lle sekä kaikille konsoleille.







Kirjaudu kommentoidaksesi