Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Uutta tietoa Project Gotham Racing 2:sta

Eurogamer on julkaissut uutta tietoa Project Gotham Racingin jatko-osasta tekemässään ennakossa.

Yllätyksettömästi nimetyssä Project Gotham Racing 2:ssa on jätetty kaikki edellisessä osassa olleet kaupungit pois ja tilalle on tullut 10 uutta kaupunkia. Uudet kaupungit ovat Barcelona, Chicago, Edinburgh, Firenze, Hongkong, Moskova,
Tukholma, Sydney, Washington D.C. ja Yokohama. Automäärää on myös kasvatettu reilusti, tällä kertaa mukana on 103 enemmän tai vähemmän urheilullista ajopeliä.

Tieto, joka tulee varmasti miellyttämään Xbox Livessä pelaavia on se, että kaikki alussa piilotetut autot ja radat voi avata pelkästään moninpeliä pelaamalla. Pakollista yksinpeliä ei pelissä siis ole.

Pelin tekijä Bizarre Creations ei ole kuitenkaan tyytynyt vain pelillisiin muutoksiin, graafista ulkoasua on myös viilattu kokonaan uuteen uskoon (josta todisteita löytyy Eurogamerin kuvagalleriasta). Graafinen loisto ei kuitenkaan ole tullut ilmaiseksi, Bizarre Creations on vahvistanut, että graafisen prameuden vuoksi peli tulee pyörimään vain 30 ruutua sekunnissa — sarjan edellinen osa pyöri 60 ruutua sekunnissa. Myös äänipuolta on tehty uusiksi, mukana pitäisi olla ainakin entistä aidon kuuloisemmat moottoriäänet ja taustamelut.

Näillä näkymin Project Gotham Racing 2:n julkaisu tapahtuu ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Kirjaudu kommentoidaksesi