Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tapahtumia ja uudistuksia

Kuten kaikki ovat jo huomanneet, että KonsoliFIN on saanut uuden tyylikkään ulkoasun. Samalla tuli roppakaupalla uudistuksia, mutta samalla kärsimme menetyksistä. XboxFINin perustaja - Jani Marjamaa / Slaisser - siirtyi sivummalle XboxFINin hommista, niin ikään myös Tommi Laaksonen (Wombut) siirtyi sivummalle.

Sitten uudistukset. Gamertag-osioon voit laittaa - vain ja ainoastaan - Live Gamertagisi ja listata Live-pelisi. Gamertageihin EI saa laittaa XBConnect-tunnusta tai muuta kuin Live Gamertagin, muut poistetaan kylmästi. Gamertagin peli-listaa ei ole tarkoitettu kaikkien pelien listaamiseen, vain ne jotka tukevat Live-pelaamista laitetaan. Pyydän käyttämään kokonaisia nimiä, eli lyhennökset jätetään pois. Mutta esimerkiksi MotoGP: Ultimate Racing Technology 2 kirjoitetaan MotoGP 2, kun taas Return to Castle Wolfenstein: Tides of War pysyy sellaisenaan, ilman Tides of War -päätettä. Tämä helpottaa huomattavasti hakua, kun kaikki käyttävät samanlaisia tyylejä. Kannattaa myös muistaa, että yhteysnopeus ilmoitetaan kilobitteinä. Eli jos omistat 1 megaisen tai yli, tulee se kirjoitaa 1000 / xxxx, jne.

Nyt myös lukijoilla on mahdollisuus kirjoittaa omia arvosteluja, mutta asiattomat fanipoika arviot poistetaan. Arvostelijan mielipidettä ei ruveta omissa arvioissa arvostelemaan, mutta perustellut vastaväitteet ovat tervetulleita XboxFINin ylläpidon puolesta.

Uudistuksen takia uusia arvioita ei ole tullut vähään aikaan, joten nyt kerralla lävähti ruutuun yhdeksän uutta. Joten nyt on hyvä aika myös kokeilla arviointia, tässä linkit uusiin arvioihin:

Die Hard Vendetta

Pirates of the Caribbean

Midtown Madness 3

BloodRayne

Unreal Championship

Midnight Club 2

NBA Street Vol.2

V-Rally 3

Blinx: The Time Sweeper

Kirjaudu kommentoidaksesi