Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Xboxin hinta laski Australiassa

Microsoft on jatkanut Xboxin hintojen leikkelemistä – tällä kertaa Australiassa. Kengurujen ja punaisen hiekan maassa Xboxin uudeksi suositushinnaksi asettui 249 Australian dollaria (153€), mikä on 50 dollaria vähemmän kuin konsolin vanha, PS2:n kanssa samassa sarjassa painiva hinta. Samalla myös Halo Elite Force -bundlen ja muutamien Xbox-pelien hinnat laskivat.

Microsoftin David McLeanin mukaan Xbox-konsoleita on myyty Australiassa yli 400 000 kappaletta ja jälleenmyynnistä saadut tulot ovat 300 miljoonaa Australian dollaria. Hän sanoi, että hinnanalennuksella halutaan varmistaa kaikkien Xboxista kiinnostuneiden mahdollisuudet hankkia se.

Eurooppalaisia pelaajia kiinnostanee enemmän kuitenkin se, onko Xboxin eurohinnassa laskupaineita. Gameindustry.biz raportoi, että Microsoft haluaa ensin seurata hinnanalennusten vaikutuksia muualla maailmassa ennen kuin mahdollisesti rupeaa Euroopassa toimiin. Microsoft selittelee viivyttelyä myös sillä, että Euroopassa konsolista on julkaistu parhaat bundle-tarjoukset, jotka tasoittavat hintaeroja.

Kirjaudu kommentoidaksesi