Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Ghost Recon 2 vahvistettu

Ubisoft on virallisesti vahvistanut Tom Clancy's Ghost Recon 2 -sotapelin kehityksen ja kertonut ensimmäiset tiedot pelistä. Ghost Recon 2, jota kehittää ykkösestäkin tuttu Red Storm Entertainment, pyrkii välittämään edeltäjäänsä paremman kuvan sodan kaaoksesta tarjoamalla intensiivisempää, adrenaliinia tihkuavaa toimintaa. Ubisoftin pääjohtaja Laurent Detoc sanoi, että Ghost Recon 2:ssa alkuperäisen pelin jokaista osa-aluetta on parannettu, ja mukaan on heitetty myös tukuittain uusia ominaisuuksia. Kovin tarkasti uudistuksia ei eritelty, mutta lopputuloksen pitäisi olla mahtava. "Peliä pelatessa todella tuntee olevansa lähitulevaisuuden sotaelokuvan sankari", hehkutti Detoc.

Ghost Recon 2 jatkaa kirjailija Tom Clancyn nimeä kantavien pelien realismihakuisella polulla ja kertoo tunnelatautuneen tarinan Itä-Aasian kärjistyneestä poliittisesta tilanteesta. Diplomatia ei ole vaihtoehto, vaan pelaaja pääsee tilannetta ratkomaan lähtevien erikoisjoukkojen johtoon. Pelin luvataan sisältävän lisäksi täysin uudistetun grafiikkamoottorin, intuitiivisen pelattavuuden sekä tietysti nettipelituen.

Tom Clancy's Ghost Recon 2 ilmestyy PC:lle ja nykykonsoleille ensi jouluna. Eri konsolialustoja ei tiedotteessa mainittu, mutta lienee realistista odottaa pelistä ainakin Xbox- ja PlayStation 2 -versiota. Koska alkuperäinen peli käännettiin myös GameCubelle, ei Nintendon pientä mutta pippurista pelikuutiotakaan kannata jättää mainitsematta.

Kirjaudu kommentoidaksesi