Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Eidos ja Climax sopivat uudesta kaahailupelistä

Eidos on sopinut Climaxin kanssa kehityssopimuksen uudesta kaahailupelistä. Crash 'N' Burn -nimistä peliä kehittää Climaxin Brightonin studio Xboxille ja PlayStation 2:lle, ja pelin on määrä tulla ulos ensi syksynä.

Kyseessä on kolikkopelikaahaukseen kallistuva peli, joka keskittyy aggressiiviseen kilpailuun. Yksinpelin ohella pelin molemmat versiot ovat täysin online-yhteensopivia tukien maksimissaan 16 pelaajaa yhdellä serverillä. Crash 'N' Burn on samalla Eidoksen ensimmäinen verkkopeli konsoleilla.

Eidoksen Euroopan kehitysjohtaja Dave Rose totesi, että Climax oli ideaalinen vaihtoehto tähän projektiin perustuen heidän maineikkaaseen asiantuntemukseensa ja menestykseensä. "Climax on todistanut edesottamuksensa laadukkaiden ajopelien kehittäjänä ja osoittanut suurta ymmärrystä siihen, mikä tekee konsoleilla vaikuttavan online-kokemuksen", hän jatkoi.

Climaxin hallinnollinen johtaja Tony Beckwith puolestaan selitti Climaxin tällä kertaa pystyvän keskittymään entistä vahvemmin itse pelikokemukseen, koska kehitystiimi voi hyödyntää esimerkiksi menestyksekkäissä MotoGP-peleissä käytettyä teknologiaa ja niiden kehityksestä saatua kokemusta hyväkseen. Lisäksi hän sanoi, että ajopelit ovat tulleet viime vuosien aikana hyvin ennalta-arvattaviksi ja vanhoillisiksi. "Uusi brändi on antanut meille mahdollisuuden ymmärtää, mikä sai meidät ylipäätään rakastumaan ajoneuvoihin pohjautuviin peleihin."

Lausuntojen perusteella Crash 'N' Burnista voi odottaa muutakin kuin pelkkää tusinakurvailua. Tarkempaa tietoa pelistä luvataan julkaista muutaman viikon kuluttua Los Angelesissa pidettävillä E3-messuilla.

Kirjaudu kommentoidaksesi