Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sony uhkaa PS3-hakkereita raastuvalla

Maanantaisen PlayStation 3:n käyttöjärjestelmän murtoa koskevan uutisen jälkeen Sony Computer Entertainment American PR-pomo Dave Karraker on kertonut yhtiön pyrkivän parantamaan laitteen suojauksia ja tietoturvareikää laittomuuksiin käyttävät aiotaan pistää kuriin oikeusteitse.

Sonyn lakimiesarmeijan lisäksi uhkana ovat konsolin sulkeminen PlayStation Networkista, sekä laitteen rikkoutuminen käyttökelvottomaksi.

"Luonnollisesti tietoturvareikää käyttäessä laitteen takuu raukeaa, joten vanhojen Sega-pelien toimivuuden testaaminen saattaa tulla kalliiksi", varoitti Karraker.

Hakkerit ovat onnistuneet murtamaan PS3:n käyttöjärjestelmän versiot 1.10 ja 1.11, joilla on onnistuttu käynnistämään laittomasti kopioituja PS3-pelejä. Pelit eivät kuitenkaan vielä varsinaisesti toimi, eikä epävirallisten homebrew-ohjelmien ajo onnistu.

PSP-käsikonsolin ympärillä pyörii aktiivinen homebrew-yhteisö ja hakkerit epäilemättä toivovat vastaavan syntyvän myös PS3:lle.

Galleria: 

Kommentit

Odottaisivat 1-2 vuotta niin että puolella porukasta on hakkeroitu PS3 ja iso pelikokoelma oikeitakin pelejä, ja sitten sulkisivat hakkeroivat networkista niin aika moni varmaan ostaisi uuden Ps3:n koska on jo iso pelikokoelma...

"hakkeroitu PS3 ja iso pelikokoelma oikeitakin pelejä"

Jotenkin minulla on vaikea uskoa tuota väitettä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi