Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Capcomilta Street Fighter 4 ja Dark Void

Gamers Day -tapahtumassa Capcom ilmoitti aloittaneensa Street Fighter 4:n kehittämisen, mutta julkaisuun on vielä aikaa yli vuosi. Alustoistakaan ei ole tietoa, eikä trailerissakaan nähty pelikuvaa, mutta ilmeisesti ainakin Ryu ja Ken ovat mukana.

Trailerilla esiteltiin myös uutta Drak Void -scifi-toimintaseikkailua. Hahmon takaa kuvatussa pelissä muun muassa lennellään ilma-aluksilla sekä hypitään ja kiipeillään tukikohdissa. Alustoja ei ilmoitettu tässäkään tapauksessa

Galleria: 

Kommentit

Onkohan toi SF4 2D tappelu vai viedäänkö sekin väkisin kolmanteen ulottuvuuteen? Aika hauska, että toi on vasta SF4 vaikka niitä kakkosen versioita oli ainakin miljoona.

heh... Kivaa... tai oikeestaa ei, jos tota ei jotenkin tehä PS3:n tehoille, vaan tyylii PS1, sillon jää hyllyyn, olisi kiva nähdä jos siitä tehdään saman tyylinen, mitä Mortal Kombatit ovat nykyään ;)

Jahas, Games Radar on näköjään poistanut lähdelinkin takana olleen uutisen (jossa oli juttu myös Lost Planetista). Tietääkseni nuo olisi saanut paljastaa vasta perjantaina.

SF4-trailerista saa kuitenkin fiiliksiä tuolta: http://stage6.divx.com/user/blehblah/video/1750390/Street-Fighter-4-Trailer

Dark Void kuullostaa erittäin lupaavalta.

"Dark Void kuullostaa erittäin lupaavalta."

Tai sitten erittäin laimealta.

Street Fighter 4 on sitten se ensimmäinen PS3sen odottettu 4d-peli :D Tosin toivottavasti pysyy kahdessa ulottuvuudessa...

Jos noi kaksi ja Lost Planet ovat capcomin uutinen koskien PS3sta, petyn. Suuresti. Toivotaan nyt kuitenkin että se on jotain suurempaa...

Täytyy itsekin sanoa ettei oikein mikään noista peleistä pahemmin liikuta. Ja toistaiseksi kaikki Capcomin nextgen pelit (paitsi RE5) vaikuttavat semi-laimeilta.

Vastaavanlaista originaalisuutta kun Okamissa saataisiin niin sitten alan kiinnostumaan..toiveajattelua toki..
Voidaankin sanoa että Capcom ei enää kuulu niihin kiinnostavimpiin japanilaisiin pelikehittäjiin...niin kuin ehkä joskus muinoin...

Tämä tosin on vain minun mielipiteeni ja kaikki voi vielä muuttua.
En ole tosiaankaan mikään Capcom vihaaja sillä PS2:lla tuli pelattua ainakin kaikki Onimushat, Devil May Cryt, RE4, Okami ja varmaan vielä jotain muitakin jotka eivät vaan nyt tule mieleen.
Parempia aikoja siis odotellessa..

Ja itse uutiseen vielä sen verran, että:
-alkujaan tämä hype lähti capcomin foorumeilta jossa todettiin että jotain suurta PS3 aiheista uutista olis luvassa.
-melko pian tämän jälkeen www.capcom-unity.com etusivulle tuli laskuri, joka lupaili jotain suurta paljastusta tälle päivälle.
-Lost Planet ei ollut se suuri paljastus sillä tämä tieto vuoti julkisuuteen liian aikaisin Gamesradarin toimesta..piti julkaista vasta perjantaina ilmeisesti.
-Suuri julkistus onkin mitä ilmeisimmin tuo Street Fighterin julkistaminen. 1.www.capcom-unity.com laskurin taustalla maapallo ja prepare yourself-teksti 2.www.streetfighterworld.com sivustolla on teaser pätkä kyseisestä pelistä ja täällä toistuu tuo laskurin maapallokuva, sekä prepare yourself-teksti. 3.Virallisesti ei pelin alustoja ole julkistettu, mutta huomioiden alkuperäisen foorumi-ilmoituksen, että jotain PS3 aiheista julkistusta olisi tulossa...jne jne. ja nyt tämä...Olisiko siis kyseessä PS3 yksinoikeus?

Toiveajattelua, kun kyseessä on Capcom, mutta jos siltikin..?
Itseä ei sinänsä kiinnosta, mutta SF-pelit kiinnostaa toki isoa massaa pelaajia, joten hyvä juttu Pleikkarin menestykselle, ja sitä kautta myös minulle jolta tuo PS3 löytyy...

Tällästä tänään...jatkakaa...=)

"Täytyy itsekin sanoa ettei oikein mikään noista peleistä pahemmin liikuta. Ja toistaiseksi kaikki Capcomin nextgen pelit (paitsi RE5) vaikuttavat semi-laimeilta."

Paitsi re5? WTF? Siis re5 on lafkan laimein peli. Siis moottori on suoraan re4sta, joka on hyvä peli, mutta ärsyttää kun re5 näyttää täysin samalta kuin re4 vain paremmilla grafiikoilla. Niin ja oletko katsonut DMC4 trailereita? Siis osa on loistavia, vaikka grafiikat ovatkin kovin vanhentuneet.

Jos SF4 näyttää samalta kuin trailerissa voisi sen ostamista ihan harkitakin vaikka en tahtoisikaan 3d-Street Fightereihin koskea enää uudestaan. Traileri oli hieno, mutta peli tuskin tulee olemaan... Paitsi jos se on kahdessa ulottuvuudessa.

"Siis moottori on suoraan re4sta, joka on hyvä peli, mutta ärsyttää kun re5 näyttää täysin samalta kuin re4 vain paremmilla grafiikoilla."

Menikö tuossa multa jotain ohi? moottori suoraan RE4:sta, mutta RE5 näyttää täysin samalta vain paremmilla graffoilla?

No miten vaan...RE5 odottelen mielenkiinnolla koska RE4 oli pitkästä aikaa hyvä Ressari..
DMC:n kohdalla odotukset ei toistaseks kovin korkeella..Ihan kivoja pelejähän ne on aina ollu mut ei mitään sen kummempaa..

Mut mitä tulee grafiikoihin, niin ihan hyvältä ne molemmat näyttää. Grafiikat kun ei oo kaikki kaikessa. Toivon paljon muutakin tämän generaation peleistä..

Menee jo vähän off topicin puolelle..

"olisi kiva nähdä jos siitä tehdään saman tyylinen, mitä Mortal Kombatit ovat nykyään ;)"

Ai siis kömpelö ja kankea peliengine joka on kaiken lisäksi pahasti rikki, johon heitetään päällä 50 hahmoa, jotka eivät ole minkään näköisessä tasapainossa keskenään? Ei kiitos.

"Voidaankin sanoa että Capcom ei enää kuulu niihin kiinnostavimpiin japanilaisiin pelikehittäjiin...niin kuin ehkä joskus muinoin..."

Capcom pysyy tuolla taktiikalla geimeissä mukana. Jos nyt muistellaan, että mitä Capcom on tehnyt niin aika paljonhan se "joskus muinoinkin" lypsi samaa ideaa. 8-bittiset: Mega Maneja, 16-bittiset: Street Fighterit, Pleikkari: Resident Evil, PS2: DMC ja Onimusha. Nuo olivat vain esimerkkejä. Capcom tekee paljon jatko-osia mutta tuo kuitenkin aina tasaisin väliajoin aivan uusia nimikkeitä, joista hyvällä tuurilla muodostuu pitkäikäisiä klassikkosarjoja.

Ja ettei jää sanomatta, niin minulle henkilökohtaisesti Street Fighter 4:n julkistus on suurin uutinen pelialalla... öh, ikinä (ei kukaan oikeasti odottanut että sellainen tulisi). Hillitsen kuitenkin hyperyyteni kun ei pelistä tiedetä vasta kuin, että se on tulossa. Pidän kuitenkin peukut pystyssä, että siitä tulisi hyvä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi