Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Prey vihdoinkin kultaan

Human headilla viitisen vuotta työn alla ollut Prey on mennyt kultaan ja ilmestyy suunnitelmien mukaisesti kauppojen hyllyille 11. heinäkuuta Yhdysvalloissa ja 14. päivä Euroopassa. Pelistä on saatavilla sekä Xbox 360:lle että PC:lle tavallisen painoksen lisäksi keräilyversio, joka kätkee metallilaatikon sisälle taidekirjasen, pari figuuria ja muuta kivaa.

Xbox 360 -pelaajat saavat tosin edelleen odottaa pelin demoa, jota lupailtiin jo kesäkuun 22. päivälle. Kokeiluversio sisältää noin tunnin verran yksinpelattavaa sekä kaksi kenttää verkkomättöihin Livessä. Kokoa sillä on noin 650 megatavua, mutta julkaisuajankohta on vielä hämärän peitossa.

Galleria: 

Kommentit

Demo olis pop. Kuulema asia ei ole enää tekijöiden käsissä, vaan Microsoft lagittaa sitä jostain syystä.

Jeps, demo nimittäin ilmesty jo useampi päivä sitten pc:lle. On nyt pakko sitten tänään testailla pc:n demoa, koska XO:n version ilmestymisetä ei ole vieläkään tietoa.

Mäsän Larry Hrybin mukaan kaikki julkaisijat eivät ymmärrä, miten monimutkainen ja aikaa vievä prosessi demojen ja muun Marketplace-sisällön varmentaminen on. Tämän vuoksi demon lupaaminen tietyksi päiväksi ei ole fiksua, ellei demoa toimita MS:lle hyvissä ajoin.

Oli tämä sitten täyttä faktaa tai pelkkää PR-miehen pohjatonta puolustelua, MS tuskin haluaa nähdä toista King Kongia (lue: vakavasti bugista demoa). Eivätkä pelaajatkaan siitä hyötyisi, jos demo tulisi ulos rikkinäisenä ja se jouduttaisiin vetämään pois melkein heti julkaisun jälkeen.

Preyn Limited Collector's Edition jää ainakin toistaiseksi Euroopan ulottumattomiin.

Tim Gerritsen, Human Head Staff:
"We value Europe very much, and asked 2K to make it happen, but it was the major retailers in Europe that said no. Instead they opted for DVD everywhere. It's funny because people in the US are yelling at us because they don't want the CE version but rather a regular DVD. We really can't win."

http://forums.3drealms.com/vb/showthread.php?t=18670

Oikein hyvälle tuo vaikutti pc- version perusteella. Omallakin koneella sai ulos näyttävän näköstä grafiikkaa detailejen ollessa highlla. Varmasti tulee näyttämään hyvältä myös XO:lla. Vaikutti muutoinkin oikein kiinnostavalta paketilta, täytyy vakavasti harkita kokoversion hankkimista.

Siitä marketplacen julkaisuista valoittaa Major Nelson blogissaan.
Odotellaan rauhassa sitä demoa, kyllä se sieltä vielä tulee..
http://www.majornelson.com/archive/2006/06/27/Where-is-_2800_insert-titl...

Tiedoksi että Larrylla ei ole mitään tekemistä PR-osaston kanssa vaan vastaa Xbox Live-ohjelmointiryhmän vetämisestä. MS:llä on tiukat vaatimukset marketplacelle ilmestyvän materiaalin suhteen ja ehkä parempi niin.

Juu demo ois kyl rok, vaikka kyllä mä tän käyn kaupasta tod. näk hakeen ilman demoakin :(

30fps + PC:n medium qualitya vastaavat grafiikat. Betrayal.

Mutta demo on kuulemma 20% pelistä.

Toivottavasti on sentään vähän sulavampi tapaus, ei ton Doom 3- enginen kuitenkaan nyt niin raskas pitäis olla. Tietenkin jos peli on käännetty pc- versiosta yhtä "mallikkaasti" kun Quake nelonen, niin jää XO:n versio omalta osalta kaupan hyllylle. Täytyy katella sitten kun marketplacelle demo ilmestyy, ei viitsi vedellä hätäisiä johtopäätöksiä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi