Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Halo-leffalle taas uusi käsikirjoitus?

Variety kertoo Microsoftin Halo-filmatisoinnin etenevän edelleen. Universal Studiosin ja 20th Century Foxin hylättyä projektin ohjelmistojätin tuoreimmat yhteistyökanditaatit ovat Warner Bros. ja Paramount, sillä vaihtoehdot ovat melkoisen vähissä suhdekoukeroiden takia.

Microsoftin kilpailija Sony ei luonnollisesti ole vaihtoehto, ja Applen toimitusjohtaja Steve Jobsin paikka johtokunnassa sulkee Disneyn pois. New Line Cinemalla puolestaan on vielä selviteltävää Lord of The Ringsin tiimoilta Haloa tuottavien Peter Jacksonin ja Fran Walshin kanssa.

Jää nähtäväksi, suostuvatko Warner ja Paramount Microsoftin ja tuottajakaksikon koviin ehtoihin. Lisää kysymysmerkkejä kuvioihin tuovat vetovoimaisten tähtien puute ja ohjaaja Neill Blomkampin kokemattomuus.

Onkin mahdollista, että filmatisoinnille haetaan yksityistä rahoittajaa. Toisaalta Microsoft voisi vuokrata tarvittavat resurssit itse, jolloin sekä potentiaalinen tuotto että riski olisivat kovimmillaan.

Lisäksi Variety kertoo, että uusimpana käänteenä palapelissä elokuvan käsikirjoitus uusitaan jälleen. Alun perin sen kynäili Alex Garland, minkä jälkeen oli vuorossa Ender's Gamen parissa työskennellyt D.B Weiss. Nyt taitonsa näyttää A History of Violencen käsikirjoituksen taiteillut Josh Olson.

Microsoft on luonnollisesti kieltäytynyt kommentoimasta huhuja.

Galleria: 

Kommentit

"Nyt taitonsa näyttää A History of Violencen käsikirjoituksen taiteillut Josh Olson."
Oh my... Ehkä ei pelkkää mättöä koko leffa? 8)

Kävi miten kävi, oon leffoissa kattomassa ton ja DVD/HD-DVD löytää tiensä tänne lämpimään syleilyyni, jos vaan Suomessa julkaistaan.

Kaikki on sallittua sodassa ja rakkaudessa... ja täydellisen eeppisyyden tavoittelemisessa.

"Oh my... Ehkä ei pelkkää mättöä koko leffa? 8)"

Josh Olsonilla ei ollut paljoa tekemistä juonen laadun suhteen, koska kyseessähän on alun perin vuonna 1997 John Wagnerin DC Comicsille kirjoittama sarjakuvakirja, jota leffa sittemmin seurasi hyvin uskollisesti.

"tuoreimmat yhteistyökanditaatit ovat Warner Bros. ja Paramount, sillä vaihtoehdot ovat melkoisen vähissä suhdekoukeroiden takia."

Saa nähdä, miten näidenkin kanssa käy... Paramount on taas herättämässä henkiin Star Trek-franchiseä J.J. Abramsin johdolla ja Warnerilta on puolestaan tulossa jatkoa Babylon 5:lle, joten Halo voi sopia kuvioihin hieman heikosti - scifi kun ei yleensä kuulu suuren yleisön suosikkeihin. Lisäksi New Line Cinema on Warnerin tytäryhtiö, joten tämäkin voi sulkea sen pois.

Vaikka Microsoft itse elokuvan rahoittaisikin, tarvitsee se jonkin studion levittämään ja markkinoimaan elokuvaa. Tässä liikutaan alueella, joka ei ole sen ydinosaamista ja tuskinpa yhden ainoan elokuvan takia aletaan kokoamaan uutta maailmanlaajuista organisaatiota.

Perhana, Teppo. Oisit antanu mun elää ihanassa haavemaailmassani =(

Kuulin juttua että elokuvan budjettia lasketaan ja sen uudeksi tuottajaksi ja ohjaajaksi valitaan Uwe Boll.

Keiu, en usko että maailma on niin oikeudenmukainen. :/

keiu: Lupaan tappaa itseni, jos noin käy.

Enpä tiedä. Uwe Boll voisi ohjata elokuvan ilmaiseksi ja näytellä vielä pääosassa, niin pari euroa pois kuluista.

Heh, ajattelinkin muuten, että Sonyhan voisi ihan vittumaisuuttaan lähestyä MS:ää ja rahoittaa ja levittää tuota Halo-leffaa.

Paavi: Mä tuun mukaa.

Hollywoodista voisi kerrankin vuosiin tulla mielenkiintoinen ja raikas elokuva, jos Boll saisi tuollaisen megadiilin.

Liquit, kuvittele Uwe Boll ja Peter Jackson tekemässä samaa elokuvaa. Voisiko siitä tulla muuta kuin huikeutta?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi