Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

CDV:ltä kolme peliä Xboxille

CDV ilmoitti tänään virallisesti ensimmäisistä konsolijulkaisuistaan. CDV julkaisee mm. Xboxille ensi vuonna kolme peliä jotka ovat: Core, Project Nomads ja Vultures.

Core

Core on ruotsalaisen UDS-pelifirman kehittämä peli joka kertoo maan uumenista maanpinnalle nousseesta avaruusaluksesta. Pelaaja on luonnollisesti se erikoisvoimin varustettu tutkija joka lähtee härveliä tutkimaan. Peli on tarkoitus julkaista syksyllä 2003.

Project Nomads

Project Nomads on puolestaan saksalaisen Radon Labsin kehittämä peli jonka on jälleen tarkoitus yhdistää toiminta- ja strategiapelien parhaat puolet. Pelissä pelaaja ottaa velhoinsinöörin roolin ja lähtee taivaalla kelluvien planeetan sirpaleiden valloitukseen ja puollustukseen erillaisia rakennuksia ja lentovempaimia rakennellen. Xbox-version pitäisi ilmestyä ensi vuoden alkupuolella ja PC-version jo tämän vuoden lopulla.

Vultures

Vultures puolestaan on ruotsalaisen Grin-pelitalon kehittämä tappelupeli, jossa gladiaattorit ottavat mitaa toisistaan erillaisin asein. Peli on tarkoitus julkaista ensivuoden jälkimmäisellä puoliskolla.

Kirjaudu kommentoidaksesi