Uusimassa Bondissa kunnollinen näyttelijäkaarti

Yleensä elokuvien tai tv-sarjojen peliversioissa on luonnollista, että roolihahmot muistuttavat näyttelijöitään. Toistaiseksi kahdessa uusimmassa James Bond-pelissä Agent Under Fire ja Nightfire on ollut täysin elokuvista riippumattomat juonet, joten Pierce Brosnanin lisäksi niissä ei juurikaan näy kovan luokan näyttelijöiden bittiversioita. Seuraava 007-peli, Everything or Nothing, tulee kuitenkin itsenäisestä juonestaan huolimatta sisältämään oikeita näyttelijöitä pelihahmoina.

Electronic Arts onkin juuri paljastanut listan pelin sisältävistä näyttelijöistä. Äänityöskentelyn lisäksi hahmot tulevat myös ulkoisesti näyttämään kyseisiltä henkilöiltä. Brosnan tietenkin häärää Bondin roolissa, Judi Dench hänen pomonaan M:nä ja John Cleese ideanikkari Q:na. Myös Rakastettuni- ja Kuuraketti-elokuvissa Jawsia näytellyt Richard Kiel tullaan näkemään vauhdissa. Nämä nimet ovatkin tuttua kauraa Bond-elokuvien maailmasta, mutta ei lista kuitenkaan lopu tähän. Muun muassa Hämähäkkimies-elokuvassa Norman Osbornia näytellyt Willem Dafoe tullaan näkemään pelin roistona Nikolai Diavolona, kun pelin Bond-tyttöinä nähdään taas Shannon Elisabeth ja Heidi Klum.

James Bond 007: Everything or Nothing julkaistaan kaikilla nykysukupolven konsoleilla ja sen julkaisu tapahtuu ainakin Yhdysvalloissa tämän syksyn aikana. Eurooppaan tuotos ilmestyy varmaankin vuoden loppuun mennessä.

Kirjaudu kommentoidaksesi