FFX:n PAL-käännös odotettua laadukkaampi?

Final Fantasy X:n demo nosti sapen pintaan monien fanien keskuudessa, sillä se antoi valmiista PAL-käännöksestä todella huonolaatuisen kuvan. Demo oli alkuperäiseen versioon verrattuna hidas, hieman sahalaitainen, ja mikä pahinta, mustana ammottavat sururaidat litistivät kuvan häiritsevän pieneksi. Jokaisen fanin mielessä kummitteli sama kysymys: "Onko valmis PAL-käännös todellakin näin huonolaatuinen, vai saadaanko käännöksestä sittenkin edes vähän viimeistellympi?"

Hyviä uutisia: PAL-käännöksen laatu on todellakin parempi kuin hitaassa ja ahtaan oloisessa demossa. Sururaitoja on pienennetty, ja ilmeisesti myös nopeutta on lisätty. Alla olevasta linkistä pääsee vertailemaan demon ja valmiin version eroja, sekä ihastelemaan Final Fantasy X:n kansikuvaa sellaisena kuin me eurooppalaiset sen saamme. Kiitos uutisvihjeestä WoPelle.

Final Fantasy X julkaistaan Euroopassa näillä näkymin 31.5. Lohdutuksena pitkästä odotuksesta saamme käsiimme pelin International-version, joka sisältää mm. uusia vihollisia sekä parannellun Sphere Board -systeemin.

Kirjaudu kommentoidaksesi