Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Huhuja ja julkaisuaikoja

EA:n huhutaan tekevän jatko-osaa suositulle SSX -sarjalle. Mitään tietoja SSX2:sta, sen mahdollisisista kohdealustoista tai siitä, onko koko projektia olemassa ei ole virallisesti annettu julkisuuteen EA:n toimesta.

PC:lle ilmestyvän strategiapelin, Republicin Xbox-version kehitys on ilmeisesti lopetettu. Vaikka peliä ei koskaan virallisesti ilmoitettukaan tulevaksi Xboxille, oli projekti mitä todennäköisemmin olemassa.

Vihreän läpikuultava Xbox, josta uutisoimme vähän aikaa sitten, on ilmeisesti Xboxin Euroopan julkaisun vuosipäivän erikoispainos, kertoo sisäpiirin tietolähteet. Kone olisi näin tulossa myyntiin samana päivänä Xbox Live -palvelun kanssa, eli maaliskuun 14. Microsoft ei halunnut kommentoida asiaa.

Capcomilta on tullut päivämääriä sen Euro-julkaisuista. Xbox-peleistä tulossa on vielä tässä kuussa Marvel vs Capcom 2, joka ilmestyy marraskuun 29. Firman kaksi muuta Xbox nimikettä, Steel Battalion ja Dino Crisis 3 ilmestyvät ensi vuonna, joista Steel Battalion helmikuussa.

Vielä lopuksi, kaksi kovaa Xbox -peliä ovat valmistuneet ja menneet painoon, eli Splinter Cell ja Unreal Championship. Näistä Suomeen saadaan ensin Unreal, joka on ilmestymässä tämän kuun 22. päivä. Sam Fisher seuraa varjoissa, ja iskee kauppoihin 28. päivä.

Kirjaudu kommentoidaksesi