Xbox Live tulee Suomeen

Xbox Live kuuteen uuteen Euroopan maahan

Microsoft lanseeraa Xbox Live -verkkopelipalvelun kuudessa uudessa Euroopan maassa tämän vuoden kuluessa. Maat ovat Suomi, Norja, Tanska, Itävalta, Irlanti ja Sveitsi. Microsoftin verkkopelipalvelu Xbox Live laajentuu nyt yhteensä 14 maahan.

”Julkaisimme Xbox Liven maaliskuussa kahdeksassa Euroopan maassa. Vastaanotto ja saamamme palaute on ollut erittäin positiivista ja rohkaisevaa. Suunnitelmiemme mukaan tulemme nyt laajentamaan verkkopelipalvelun Euroopassa yhteensä 14 maahan” kertoi Michel Cassius, Xboxin markkinointijohtaja. ”Xbox Live on saanut innostuneen vastaanoton ympäri maailmaa ja on hienoa, että voimme nyt tarjota yhä useammalle eurooppalaiselle mahdollisuuden päästä mukaan Liven tarjoamaan kokemukseen”, hän jatkoi.

Tällä hetkellä Euroopassa on jo yli 50 000 Xbox Live –pelaajaa. Maailmanlaajuisesti pelaajia on yli 500 000 ja joka viikko tehdään yli kolme miljoonaa pelitapahtumaa.

Xbox Live –palveluun löytyy tällä hetkellä jo 11 peliä. Suosituimpia ovat olleet Unreal Championship, Tom Clancy’s Ghos Recon ja MechAssault. Touko- ja kesäkuussa ovat tulossa mm. MotoGP, Return to Castle Wolfenstein, Brute Force and Midtown Madness 3.

Xbox Live mahdollistaa moninpelaamisen laajakaistayhteyden kautta muiden Xbox-pelaajien kanssa. Lisäksi se mahdollistaa pelaamisen vain kavereiden kanssa, puhumisen head-setin avulla ja uusien sisältöjen lataamisen.

Kirjaudu kommentoidaksesi