Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Electronic Arts eli EA ei aio tehdä kompromisseja The Sims 4:n uusien seksuaalisen suuntautumisen vaihtoehtojen suhteen.

Osa pelaajista närkästyi, kun EA kertoi viime viikon lopulla lisäävänsä kaikki yleisimmät seksuaaliset suuntautumiset The Sims 4:ään. Erikseen voi valita sukupuolen (joita on toistaiseksi vain kaksi) lisäksi myös seksuaalisen ja romanttisen suuntautumisen paljon entistä joustavammin.

Joukko pelaajia reagoi tietoon negatiivisesti ja pyysi mahdollisuutta kytkeä koko systeemi pois päältä. EA kieltäytyi muutoksista.

"Vaikka yritämme antaa pelaajille mahdollisuuden ottaa tai poistaa käytöstä tiettyjä peliominaisuuksia, LGBTQIA+-identiteetit ovat elämän tosiasia, eikä niitä siksi voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä", The Sims 4:n pelisuunnittelusta vastaava Jessica Croft kirjoittaa.

Pelaajia ei pakoteta uuden systeemin myötä muuttamaan mitään vaihtoehtoja vaan he voivat halutessaan pitää hahmonsa ominaisuudet ennallaan.

Seksuaaliseen suuntautumiseen keskittyvä The Sims 4 -päivitys on saatavilla 28. heinäkuuta. Koko sisällöstä voi lueskella tarkemmin täältä.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi