Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisi entistäkin todennäköisemmältä, että seuraava The Elder Scrolls -sarjan peli ei ole saapumassa PlayStation-konsoleille.

Activision Blizzard -kauppoja koskeneessa Federal Trade Commissionia (FTC) vastaan käydyssä oikeustaistelussa nähtiin mielenkiintoinen dokumentti Xboxin tulevista peleistä. Dokumentissa nähdään jo julkaistut ja PlayStation-konsoleillekin ilmestyneet Deathloop, Ghostwire: Tokyo, Fallout 76, The Elder Scrolls Online, mutta myös Xbox-konsoliyksinoikeuksiksi mainitut Starfield, Redfall sekä kaukana tulevaisuudessa siintävä The Elder Scrolls VI.

The Elder Scrolls -sarjan seuraavan osan aikaisimmaksi julkaisuajankohdaksi kerrotaan samaisessa dokumentissa vuosi 2026, mutta todennäköisesti peliä joudutaan odottelemaan vielä paljon tätäkin pidempään. Rakastetun roolipelisarjan edellinen osa Skyrim julkaistiin alkujaan vuonna 2011. Samaisen tiimin Starfield-avaruuseepoksen pariin puolestaan päästiin kuluvan kuun alussa.

The Elder Scrolls VI julkistettiin kiusoittelutrailerin kera vuoden 2018 E3-messuilla, mutta nimikkeestä ei ole sittemmin kuultu yksityiskohtia.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Julkaisijat: