Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Larian Studios sai studiolleen taannoin arvovaltaisia vieraita.

Taru sormusten herrasta -elokuvissa Frodo Reppulia ja Samvais Gamgia näytelleet Elijah Wood ja Sean Astin saivat kukin ohjaimen omiin kätösiinsä ja pääsivät tositoimiin Baldur's Gate 3:n parissa. Oppaana toimi Larian-pomo Swen Vincke, joka avusti herroja läpi pelin ensimmäisten tuntien.

Kuten arvata saattaa, testisession aikana ei vältytty naurulta ja huvittavilta tilanteilta. Wood luo vähemmän yllättäen puolituis-hahmon, jolla on viettiä pimeälle puolelle, kun taas Astinin alter ego on synkän näköinen hornahinen. "Samvais" onkin innoissaan, kun pääsee (jälleen) nirhaamaan jättiläishämähäkin, mutta "Frodon" puolituiselle käyvät pahat houkutukset – kuten oravan potkaiseminen ja velhon käden katkaiseminen – lopulta ylitsepääsemättömiksi. Ja päätyvät miekkoset lopussa myös tulivuoren sisälle, kuinkas muutenkaan.

Kansainvälistä mainetta, kunniaa ja myyntimenestystä nauttiva Baldur's Gate 3 on saatavilla PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series -konsoleille. Alta voit katsastaa, mitä kaikkea Wood ja Astin pääsivätkään lopulta kokemaan.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Julkaisijat: 
Lähde: