Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

IO Interactive -studio on kertonut suunnitelmistaan kehutun Hitman 3 -pelin toiselle vuodelle. Tekeillä on muun muassa kokoelmaa, uutta sisältöä ja Game Passia.

Kaikki tarjonta paljastettiin eilen esitetyssä presentaatiossa, jonka voi katsoa kokonaan alempaa.

Ensimmäinen esitelty lisä Hitman 3:een on Elusive Target Arcade, joka ottaa tutun Elusive Target -konseptin ja muokkaa sen uuteen uskoon. Sen sijaan, että pelaajalle annetaan yksi tilaisuus hoidella yksi kohde päiviltä, on tehtävänä päästää useampi kohde päiviltä useammassa kentässä.

Toinen esitelty asia on Hitman VR, joka saapuu PC:lle. Pelaajat pääsevät kokemaan kaikki Hitmanin, Hitman 2:n ja Hitman 3:n kentät VR-muodosa Hitman 3:n kautta. PC-version ulkoasua myös parannellaan myöhemmin tänä vuonna muun muassa parempien heijastusten avulla.

Kaikki kolme Hitman-peliä niputetaan Hitman Trilogy -kokoelmaksi tammikuun 20. päivänä. Nimen Hitman Trilogy saanut nimike saapuu digitaalisesti PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series S|X:lle sekä Epic Game Storeen ja Steamiin. Nimike saapuu myös osaksi Xbox Game Pass -palvelua.

Hitman Freelancer on uusi yksinpelimuoto, joka tuodaan tarjolle Hitman 3:n kautta tämän vuoden kevään aikana. Moodi tarjoaa pelaajille roguelite-elementtejä sekä muokattavan lymypaikan, jossa valmistautua tuleviin kampanjamuotoisiin tehtäviin.

IO Interactive työstää myös uutta kenttää, joka tunnetaan koodinimellä Rocky. Uusiin maisemiin päästään myöhemmin tänä vuonna.

Koko presentaatio on katsottavissa alta. Sivustomme Hitman 3 -arvostelun täynnä kehusanoja voi lukea klikkaamalla tästä.

Lue myös:

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: