Nintendo tuo markkinoille viralliset Wii-ohjainsuojat

Nintendo on tuomassa markkinoille virallisen Wii-ohjainsuojan. Wii Remote Jacket -nimellä kulkevaa ohjainsuojaa on mainostettu muun muassa Wii-omistajille konsolin viestikanavan kautta. Tänään suomalaisillekin Wii-omistajille tulleessa viestissä lupaillaan, että nämä voivat tilata suojia ilmaiseksi, mutta viestissä mainittu osoite sallii suojien tilaamisen vain Britanniaan.

Nintendoa maahantuovan AMO Oy:n tuotepäällikön Minna Kaivolan mukaan ohjainsuojia on tulossa myös Suomeen. Ohjeistus ohjainsuojan tilaamiseksi on ilmestymässä piakkoin Suomen Nintendon nettisivuille. Tilauksen yhteydessä on ilmoitettava yhteystietojen lisäksi ainakin konsolin sarjanumero. Tarkkaa toimitusaikaa Kaivola ei osannut sanoa, mutta ensimmäisten suojien pitäisi tulla maahan lokakuun puolivälissä, ja loputkin suojat toimitettaneen tilaajille vuoden loppuun mennessä.

Galleria: 

Kommentit

Wii-ohjainsuoja ???

Siis kondomi, joka laitetaan Wiimoten päälle vai???

Nyt kyllä meni ohi kovaa ja korkealta...

Ei aiemmin ole nämä ohjainsuojat kiinnostaneet, mutta jos kerta ilmatteeks niitä saa myös täällä Suomessa niin lähtee kyllä samantein tilaukseen, kun vain tulee saataville.

siis jotku kumiset viritykset siihe päälle...? Se kapula on muuteki jo iha hirveen tuntune.

Meikän wehkeet saa kumin päälleen. Tosin minulle ei viestiä tullut. Missähän vika?

No jee, jos nyt tulis niitä kunnon pelejä niin olis jotain käyttöä. Vai onko nämä suojat tarkotettu pölyä vastaan? :D

http://www.n-europe.com/news.php?nid=11120

Tuolla on kuva suojasta, eli otteen pitävyyttä parantamaan ja kolhuja ehkäisemään se suoja on tarkoitettu. Onhan noita 3rd partyjen suojia ollut alusta lähtien. Itselläni ei vielä ole ohjain kirvonnut kädestä, mutta jos Suomessakin saa ilmaiseksi, niin voisihan sitä kokeeksi ottaa.

Oh god! Toi suoja on niin ruma, että on pakko tilata, varsinkin kun saa ilmaiseksi. Vähän off topic, mutta saako noita tossa Solid Vegetan antamassa linkissä näkyviä hihnoja jostain? Vähän pelottaa kun käytän vielä niitä alkuperäisiä :D niin jo toi hihna näyttää nätiltä.

Pitääpi tilata kun on mahdollisuus.

Jos suoja vaikka estäisi varauksen karkaamisen pattereista sillä aikaa, kun ohjaimet lojuvat laatikonpohjalla.

Itselläni on jo Tokion reissulta ostettu musta suoja ohjaimen päällä. Huomattavasti mukavampi kun ei käsi niin hikoa ja hienompimikin.

Ruma kuin mikä, mutta ilmaista? Kyllä kiitos. Saahan tuolla pidettyä Wii Remotet ehjinä. Muiden kalloilla ei niin ole väliä.

Emmää ainakaan halua, rumia kuin mitkäkin.

Mukavaa, että Nintendo jakelee taas ilmasta kamaa. Asun Belgiassa joten minulla oli jo mahdollisuus tilata näitä.

Ilmanen tavara kelpaa aina

Tuo projekti maksaa Nintendolle about 20 miljoonaa euroa. Sillä tekisi jo yhden kovanluokan pelin! Onkohan Nintendolla liikaa rahaa? :)

Nintendon osake nousi tänään korkeimmalle koskaan. Kyllä niillä ihan tarpeeksi hyvin menee, että voi tehdä tällaisia kädenojennuksia pelaajia kohtaan ja saada samalla positiivista julkisuutta.

Tässä suora linkki Suomen tilauslomakkeeseen: http://www.nintendo.fi/?file=647

Voisi tilata joskus kun jaksaa.. ehkä sitten kun laitteelle on pelejäkin :P

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi