Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Pokémon Scarletin ja Violetin uusimman trailerin englanninkielisen ja japaninkielisen version yksityiskohdat eroavat huomiota herättävällä tavalla toisistaan.

Pelaajien keskuudessa eniten keskustelua on ainakin Redditissä kirvoittanut pelikuvan ruudunpäivitysnopeus, joka laskee englanniksi puhutulla trailerilla paikoin huomattavan alhaiseksi.

Esimerkiksi eräässä kohtauksessa taustalla näkyvä tuulimylly ja hetkeä myöhemmin keskellä ruutua kirmaavat Sunflora-pokémonit liikkuvat kuin ne olisivat osa stop motion -animaatiota.

Japanilaisella trailerilla sekä tuulimylly että pokémonit liikkuvat selvästi sujuvamman näköisesti, mikä on saanut pelaajat pohtimaan sitä, kumpi traileri tarjoaa todenmukaisemman kuvan lopullisesta tuotteesta.

Alla olevat trailerit alkavat automaattisesti edellä mainitusta kohtauksesta. Sunflorat esiintyvät noin 20 sekuntia myöhemmin, ajasta 7:37 eteenpäin.

Tuulimyllykohtaukset eroavat toisistaan myös ruudun alakulmassa näkyvän pienoiskartan osalta. Englanninkielisessä versiossa kartalta voi bongata useita pokémoneja esittäviä kuvakkeita, kun taas japanilaisella kartalla niitä ei ole lainkaan.

Äkkiseltään eroavaisuus voi kuulostaa mitättömältä. Sen merkitys nousi kuitenkin kovimpien fanien joukossa uudelle tasolle, kun osa huomasi, että jotkin englanninkielisen kartan kuvakkeista esittävät uusia, vielä kokonaan julkaisemattomia pokémoneja.

Lisäksi versioiden välillä on myös muutamia muita pienempiä eroavaisuuksia esimerkiksi taustalla esiintyvissä pokémoneissa.

Fanit huomasivat, että oikean alakulman kartalla esiintyy pokémon-olentoja, joita ei ole vielä esitelty virallisesti.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Pokémon-pelin trailerin versioissa on eroja. Ainakin vuonna 2021 julkaistulla Legends: Arceusin japanilaisella trailerilla nähtiin jossain määrin englanninkielistä vastinettaan viimeistellympää pelikuvaa.

Sen perusteella ei voi kuitenkaan vielä varmasti sanoa, kumpi nyt nähdyistä Scarletin ja Violetin trailerin versioista vastaa parhaiten kuluttajille lopulta myytävää tuotetta.

Pelisarjan tuoreimmat isot julkaisut, Sword, Shield ja Legends: Arceus, ovat kaikki kärsineet vanhahtavasta ja ongelmaisesta teknisestä toteutuksesta.

Nintendo julkaisee Pokémon Scarletin ja Violetin Switchille 18. marraskuuta. Yhtiö myy peliä tuttuun tapaan kahtena erillisenä täysihintaisena versiona, jotka eroavat toisistaan joidenkin hahmojen, pokémonien ja visuaalisten yksityiskohtien osalta. Yhtenä tarkoituksena on tällä tavoin houkutella asiakkaita ostamaan lähes täysin sama peli kaksi kertaa.

Pokémonia kutsutaan monesti kaikkien aikojen tuottoisimmaksi mediatuotesarjaksi maailmassa. Lähteenä käytetään erilaisista julkisista lähteistä Wikipediaan koottua tilastoa, jonka mukaan Pokémon päihittää tuotoillaan ylivoimaisesti niin Mikki Hiiren, Tähtien sodan kuin Marvel Cinematic Universenkin.

Lue myös:

Kirjaudu kommentoidaksesi

Alustat: 
Studiot: