Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Assassin's Creed III:n parissa luovana johtajana häärivä Alex Hutchinson on kertonut The Official Xbox Magazinelle hänen mietteitään fanien ehdottamista aikakausista, joihin pelisarjan tuotosten pitäisi sijoittua. Hänen kommenttinsa eivät juuri mairittele näitä esityksiä.

Ubisoftin miehen mukaan verkkokeskustelussa päällimmäisinä pyörivät ehdotukset eivät ole mielenkiintoisia millään mittapuulla tarkasteltuna. "Kolme halutuinta ovat toinen maailmansota, feodaaliajan Japani ja Egypti." hän listaa. "Nämä ovat tavallaan kolme huonointa puitetta AC-pelille." johtajamies toteaa sen kummemmin perustelematta.

Hutchinson kertoo hänen ja sarjaa kirjoittavan Corey Mayn olevan erittäin halukkaita näkemään Assassin's Creedin Intiassa. Erityisesti hän mainitsee haluavansa sijoittaa sarjan tuotoksen brittiläisen Intian aikaan, eli vuosien 1858-1947 väliseen ajanjaksoon, jolloin maa oli brittiläisen imperiumin hallinnassa.

Seuraavan kerran assassinoinnin makuun päästään Amerikan vapaussotaan sijoittuvassa Assassin's Creed III:ssa, jota päästään pelaamaan Xbox 360:lla, PlayStation 3:lla ja Wii U:lla. Julkaisuajankohdaksi pelille on väläytelty lokakuun viimeistä päivää.

Galleria: 

Kommentit

Assassin's Creed 4: Tai-Pan. Ei paha. Myös diggaisin päästä Tsaarin ajan Venäjälle (The Fall lukematta). Kolmas mikä voisi olla ihan jees on Afrikan kolonisaatio.

Viktorian ajan englantia odotellessa.

Kyllä se renessanssiajan Italia oli kerralla paras. Ei voi kuin kiittää Ubisoftia niistä peleistä.

TazLockin ehdotuksesta tuli heti mieleen tämä, vaikkei ehkä kovin AC:ta olekaan:
http://www.youtube.com/watch?v=65IsSRMi4i0
Gotham by Gaslight - julkaisematon Batmonni-peli

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi