Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Persona 5 Strikers saapuu ensi vuoden helmikuussa vihdoin länsimaihin ja KonsoliFIN sai ennakkoon nähdä pelikuvaa roolimätöstä.

Aasian markkinoilla Scramblena tunnettu Persona 5 Strikers on jatkoa Atluksen Persona 5 -hittinimikkeelle.

Strikersin tarina sijoittuu kesäloma-aikaan, jolloin Jokeri ja muut Phantom Thievesit huomaavat mysteeristen voimien jälleen korruptoivan Japanin kaupunkeja joutuen taas kerran taistelemaan Metaversumin varjo-olentoja vastaan.

Kuten julkistustraileristakin huomaa, jatko-osa ei ole edeltäjänsä tapaan täysin vuoropohjainen rooliseikkailu. Persona 5 Strikersin kehityksestä vastaa nimittäin Koei Tecmoon kuuluva Omega Force -studio, joka on vuosia tehnyt Dynasty Warriors -sarjan kaltaisia sotataistelunimikkeitä.

Ensikatsauksen mukaan Omega Force vaikuttaisi yhdistelevän sujuvasti edeltäjänsä tapaisia roolipelielementtejä suurten tantereiden kamppailuihin. Allaolevalla videolla esitellään, kuinka hiiviskelyllä on suuri vaikutus taisteluiden kulkuun. Varjohirviöt voidaan yllättää hiipimällä niiden taakse huomaamattomasti suorittamalla sen jälkeen yllätyshyökkäyksen, aivan kuten Persona 5:ssä. Suurena eroavaisuutena Strikersin ja Persona 5:n välillä on eri tiimijäsenillä pelaaminen. Vaikka Jokerin ja kumppaneiden alkutarinassa voikin taisteluissa ohjata useampia hahmoja, Strikersissa voit ohjata Jokerin lisäksi myös Ryujia, Makotoa tai Annia.

Persona 5 Strikers esittelee myös roolisarjaan täysin uuden hahmon nimeltä Sophie. Nimikkeen kotisivut esittelevät Sophien mysteerisenä tyttönä, jonka Jokeri kavereineen tapaa Shibuyan Metaversumissa. Hän vaikuttaa menettäneensä suurimman osan muististaan, mutta Sophien päälimmäisenä motivaationaan on auttaa ihmiskuntaa.

Alta voitte katsoa taistelumekaniikkoja sekä nimikkeen miljöötä esittelevää kuvamateriaalia.

Persona 5 Strikers julkaistaan 23.2.2021 PlayStation 4:lle, Nintendo Switchille sekä PC:lle. Digital Deluxe Editionin tilanneet pääsevät nauttimaan seikkailusta neljä päivää etuajassa.

Kirjaudu kommentoidaksesi