Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Microsoft julkisti, että Xbox Game Pass Ultimate sisältää Project xCloudin osana pilvipelipalvelun laajennettua beetaohjelmaa ensi kuun puolesta välistä lähtien.

15. syyskuuta alkaen yhteensä kahdenkymmenenkahden Pohjois-Amerikan, Euroopan ja Etelä-Korean maan Xbox Game Pass Ultimate -tilaajat voivat käyttää Project xCloudia yli sadan Game Pass -kirjaston nimikkeen pelaamiseen. Android-laitteilla pääsee pelailemaan tämän myötä muun muassa Yakuza Kiwami 2:ta, Minecraft Dungeonsia, Destiny 2:ta, Gears 5:tä sekä Tell Me Whyta.

Kaikki Xboxin ja peliprofiilin henkilökohtaiset sisällöt, mukaan lukien ystäväluettelo, saavutukset, ohjaimen asetukset ja tallennetut pelitiedostot, ovat saatavilla myös matkapuhelimella.

Pilvipelaaminen mahdollistaa myös sohvamoninpelin silloinkin, kun toisella pelaajista on käytössä konsoli ja toisella esimerkiksi tabletti.

Microsoft kertoo pilvipelaamisen Xbox Game Passin osana olevan seuraava suuri askel visiossa, jossa pelaaja asetetaan kokemuksen keskipisteeseen.

Xbox Game Pass Ultimatea voi kokeilla tutustumistarjouksena yhden euron kuukausihintaan. Lisätietoja löytyy Xboxin sivuilta.

Kirjaudu kommentoidaksesi