Microsoftin Aaron Greenberg on kertonut What's Good Gamesille hieman strategiaa Xbox Game Pass -palvelun takana.

Microsoft on rummuttanut Xbox Game Pass -palveluaan poikkeuksellisen näkyvästi viime aikoina. Sen lisäksi, että kuukausimaksulla rullaava Game Pass on nykyään saatavilla niin PC:lle kuin Xbox Onellekin, on sen kylkeen liimattu vielä muitakin lisäominaisuuksia. Tämän lisäksi ihan jokainen Xbox Game Studios -nimike nähdään palvelussa välittömästi julkaisussaan, mikä on saanut monet pohtimaan koko homman kannattavuutta Microsoftin kannalta.

Aaron Greenberg tuumailee kylmänviileästi, että vaikka Game Pass on tälläkin hetkellä Microsoftille tuotollinen, ei sillä toistaiseksi edes pyritä hakemaan järin isoja voittoja. Strategiana on sen sijaan tähdätä tulevaisuuteen haalimalla mukaan elinikäistä fanikantaa, joka ei halua enää eroon Xbox-tuoteperheestä. Greenberg tokaisee vielä leppoisasti, että Microsoft tulee kyllä pärjäämään, eikä kuluttajien tarvitse olla huolissaan josko Game Pass tuo firmalle rahaa vai ei.

Microsoftin seuraavan sukupolven konsoli Xbox Series X julkaistaan loppuvuodesta. Xbox Game Studiosin pelit saapuvat luonnollisesti Game Passiin heti julkaisussaan myös kyseisellä laitteella. Lisätietoja palvelun sivuilla, täällä.

Kirjaudu kommentoidaksesi