Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sony on paljastanut syyskuun PlayStation Plus -ilmaispelit.

Kattaus näyttää seuraavanlaiselta:

  • Saints Row (PlayStation 4, PlayStation 5)
  • Black Desert – Traveler Edition (PlayStation 4)
  • Generation Zero (PlayStation 4)

Viime vuonna julkaistu Saints Row on pelisarjan viides osanen, joka reboottaa kaikki sitä ennen tapahtuneet juonikuviot. Volition-studion työstämä peli ei saanut julkaisunsa yhteydessä suuria kehuja. Sivustomme arvostelu antoi nimikkeelle kaksi tähteä viidestä todeten tuotoksen olleen perin ennalta arvattava ja harmillisen tylsä. Koko arvostelun voi tsekata tämän linkin (klik) kautta.

Black Desert – Traveler Edition on avoimen maailman massiivimoninpeli, jossa on tarjolla taistelujen lisäksi monta sivutointa aina hevosten kouluttamisesta kalastukseen. Traveler Edition tuo mukanaan peruspelin lisäksi eri lisäosia. Arvostelumme harmittelee tekemisen meiningin puuttumista ja perunoiden kasvattamista. Lisää harmittelua voi lukea arvostelun kautta klikkaamalla tästä.

Generation Zero vie pelaajansa vaihtoehtoiseen 1980-luvun Ruotsiin, jossa tehtävänä on taistella ja selviytyä tappavia robottivastuksia vastaan. Puuhaan voi ryhtyä joko yksin vain maksimissaan kolmen muun pelaajan kanssa nettipelissä. Sivustomme arvostelussa tuotokselle ei pahemmin kehuja jaeltu, sillä sitä kuvaillaan muun muassa uskomattoman tylsäksi ja sisällöttömäksi. Lue koko arvostelu tämän linkin (klik) kautta.

Nimikkeet pääsee lataamaan parempaan talteen päivämäärällä 4.9.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi

Alustat: